Mainos
Ezra Millerin tähdittämän The Flash -elokuvan tulevan täyspitkän trailerin julkaisupäivä on asetettu tämän kuun loppupuolelle.

Redditissä jaetussa lyhyessä promootiossa kerrotaan, että The Flashin uusi traileri julkaistaan 25. huhtikuuta 2023, samana päivänä, kun elokuva saa maailman ensi-iltansa CinemaConissa.

Uudessa promossa nähdään lyhyitä otoksia Ezra Millerin esittämästä The Flashista, Ben Affleckin Batmanista, Michael Keatonin Batmanista, Sasha Callen esittämästä Kara Zor-Elistä/Supergirlistä ja Michael Shannonin esittämästä kenraali Zodista:

Mainos

Another New Promo For The Flash
by u/aduong in DCEUleaks

Elokuvan synopsis lupaa seuraavaa:

Maailmat ryskyvät elokuvassa The Flash, kun Barry käyttää supervoimiaan palatakseen ajassa taaksepäin ja muuttaakseen menneisyyden tapahtumia. Mutta kun Barryn yritys pelastaa perheensä tulee muuttaneeksi myös tulevaisuutta, hän joutuu vangiksi sellaiseen todellisuuteen, jossa kenraali Zod on palannut ja uhkaa täydellisellä tuholla, mutta kyseisessä maailmassa ei ole supersankareita, jotka auttaisivat. Paitsi jos Barryn onnistuu taivutella hyvin erilainen Batman palaamaan tositoimiin ja pelastamaan vangiksi joutuneen kryptonilaisen… vaikkakaan ei juuri sitä, jota hän etsii.

Lopulta pelastaakseen vieraan maailman ja palatakseen tuttuun tulevaisuuteen Barryn on pidettävä vauhtia henkensä edestä. Mutta riittääkö edes äärimmäinen uhraus palauttamaan universumin tolalleen?

 Andy Muschiettin ohjaama elokuva saa Suomen ensi-iltansa 14.6.2023.

Mainos