Mainos
Ennen Sam Raimin Hämähäkkimies-trilogian päättymistä kehitteillä oli sarjan neljäs elokuva, jossa olisi ollut hahmo, jonka fanit näkivät lopulta vuosia myöhemmin MCU:ssa.

Sarjakuvantekijä ja -käsikirjoittaja Ken Penders, joka tunnetaan parhaiten Sonic the Hedgehog -sarjakuvasarjasta, paljasti äskettäin Twitterissä, että hän oli käynyt ystäviensä luona, jotka olivat työstämässä sarjakuvapahis Vulturen pukua.

Penders ei ainoastaan jakanut valokuvaa prototyypin siivestä, vaan hän myös totesi, että Vulturen rooli oli tarkoitettu näyttelijä John Malkovichille.

Mainos

Kun elokuvan tuotanto kuitenkin lopetettiin, kaikki materiaali luovutettiin, ja Penders päätti lopulta jakaa valokuvan lähes 15 vuotta myöhemmin.

Jatkotwiitissä Penders mainitsi myös, että Vulturen puvusta luotiin kokovartalomuotti, mutta hän ei saanut kuvata sitä, koska Malkovichin valintaa ei ollut tuolloin vielä viimeistelty. Vaikka ei ole tiedossa, mitä puvulle lopulta tapahtui, Penders olettaa, että se joko tuhoutui tai on edelleen Sony Picturesin varastossa.

Vaikka Vulture ei esiintynyt Sam Raimin Spider-Man-elokuvissa, hahmo päätyi kuitenkin elokuvaan, jossa Michael Keaton otti roolin vuoden 2017 Spider-Man: Homecoming -elokuvassa.

Hämähäkkimies 4:n piti alun perin ilmestyä joskus vuonna 2011, ja ohjaaja Sam Raimin ja näyttelijä Tobey Maguiren oli määrä palata sarjan pariin. Raimi kuitenkin jätti lopulta projektin luovien erimielisyyksien vuoksi, ja projekti peruttiin, mikä johti Andrew Garfieldin tähdittämän The Amazing Spider-Man -duologian toteuttamiseen.

Mainos