Tekken 8 -hahmon liian aikainen paljastus sai Katsuhiro Haradan kilahtamaan Bandai Namcon Euroopan tiimille

Mainos
Tekken 8:n viimeisin hahmopaljastus julkaistiin ilmeisesti liian aikaisin, mikä sai pelin ohjaajan Katsuhiro Haradan valittamaan siitä Twitterissä.

Vielä julkistamatonta taistelijaa Bryan Furya esittävä video julkaistiin tiettävästi virallisella Instagram-tilillä ennen kuin Bandai Namco oli suunnitellut niin.

Odotettavissa on, että julkistus tehdään ”virallisesti” meneillään olevan Combo Breaker -taistelupeliturnauksen aikana, jonka Tekken-osiota striimataan Bandai Namco Esportsin virallisella YouTube-kanavalla.

Mainos

Vaikka traileri vedettiin nopeasti pois, se oli esillä tarpeeksi kauan, jotta muut YouTube-kanavat alkoivat jakaa sitä verkossa.

Tekken-sarjan johtaja Katsuhiro Harada syytti nyt poistetussa twiitissään Bandai Namcon eurooppalaista haaraa vahingossa tapahtuneesta vuodosta.

”Mitä xxxx Bandai Namco Euro”, Harada twiittasi. ”Siksi varoitin teitä vuosia sitten, ettette saa postata ajastimella. No, minä menen nyt kotiin, kiitos! Ha ha ha ha.”

Myös Tekken 8:n tuottaja Michael Murray pyysi Twitterissä anteeksi faneilta vuotoa.

”Pyydän anteeksi niiltä faneilta, jotka näkivät tuon tietyn jutun ei niin kuin [Harada] ja minä olimme halunneet sen tapahtuvan. Olen pahoillani teidän kaikkien puolesta ja myös dev-tiimin puolesta, joka luopui viikonlopuista työskennelläkseen sen parissa”, hän kirjoitti.

Tekken 8 julkistettiin virallisesti syyskuussa 2022 PlayStation State of Play -livestriimissä.

Julkaisupäivää ei ole vielä vahvistettu, mutta peli on tarkoitus julkaista PS5:lle, Xbox Series X/S:lle ja PC:lle Steamin kautta.

Mainos