Mainos

Vanha kunnon mätkintäklassikko Tekken on täällä taas uuden parinvaihtoturnauksen kera. Jälleen kerran tarina on jäätävää kakkia örrimörreineen ja täysin turhine twisteineen, mutta se ei olekaan koskaan ollut Tekkenin pääpointti. Pääidea on hakata vitusti nappuloita ja voittaa vastustaja – oli se sitten tietokoneen ohjastama tai vieressä istuva orgaaninen toveri.

Parimätkintä

Tekken Tag Tournament 2 tarjoaa heti kättelyssä hirvittävän määrän tuttuja ja uusia hahmoja ja ensimmäinen ekstrahahmopakettikin on jo PSN-storessa. Hahmoja pelistä löytyy helposti yli 50! Kaikilla on omat heikkoutensa ja vahvuutensa, erikoisliikkeineen ja taitoineen. Kaikki hahmot ovat kuitenkin lihasmassasta riippumatta keskenään yhdenveroisia, joka on tavallaan vähän tylsää. Mortal Kombatissa sentään isot mörrit ovat olleet aina selvästi vahvempia, mutta nopella kinuskilla niitäkin on pätkitty huolella kuonoon.

Mainos

Bikinit

Erilaisia pelimuotoja on myös useita, joista pääpaino on annettu moninpeliin. Myös hahmojen customointiin on panostettu ja leikkirahaa keräämällä voi ostaa omalle suosikkitappelupukarille uusia trenidvaatteita ja napsaista sitten herkkufotot uusista runsaasti ihoa paljastavista kledjuista. Turhaa, mutta kivaa!

Mustekalatäti

Tekken TT 2 on ihan ok mätkintäpeli, mutta kyllä vahvasti ollaan menossa siihen suuntaan, että Tekkenin tekijöiden olisi mietittävä asioita kunnolla uusiksi. Pelkän grafiikan päivittäminen ja pienten pelimuutosten lisääminen ei jaksa kauaa innostaa, varsinkin jos Tekkeneitä on tullut hakattua PlayStation ykkösen ajoista asti.

Tekken on hyvä, mutta suuremmat odotukset suuntautuvat ehdottomasti Mortal Kombatin tekijöiden tulevaan interaktiiviseen supersankarimätkintään Injustice – Gods Among Us:iin.
Kristian Eloluoto

Mainos