Mainos

Tuliko jollekin yllätyksenä, että aika tekee taikojaan myös Terminator-tähtiin? No eipä tietenkään, mutta sokeeraavaa se silti on, miten aika on koulinut esimerkiksi Sarah Connorin ja T-tonnisen naamataulua.

Vuonna 1984 ensimmäisen kerran päivänvalonsa nähnyt James Cameronin The Terminator-elokuva poiki jatkoa vuonna 1991, jolloin T-1000 yritti teurastaa ihmiskunnan tulevaisuudentoivon John Connorin. Olemme xtv.fi:n toimituksessakin katsoneet Terminatorit tuhansia, jopa kymmeniä kertoja, joten onhan näissä naamatauluissa tapahtunut niistä keloista melkoinen muutos. Aika kuluu, kenties jopa liian kovaa.

Terminator, eli Arnold Schwarzenegger

Schwarzenegger oli se näytteljä, joka toi espanjankielisen lausahduksen "Hasta la vista, baby!" tunnetuksi. Hänen toinen sloganinsa "I'll be back" on myös jäänyt historiankirjoihin. Ja ne molemmat ovat Terminator-elokuvasarjan repliikkejä. Arska nähdään vielä kerran Terminatorin roolissa, kesällä 2015 Terminator: Genisys -elokuvassa. Iso-Arka on nykyään jo 67-vuotias pappa.

Mainos

Sarah Connor, eli Linda Hamilton

Linda Hamilton oli vuoteen 1999 asti ohjaaja James Cameronin vaimo, jonka vuoksi hän sai pääroolin ensimmäisestä Terminator-elokuvasta ja tämän jatko-osasta. Mitä lie mies miettinyt, kun käsikirjoitti vaimolleen rakastelukohtauksenkin? Hamilton on nykyään 58-vuotias.

Kyle Reese, eli Michael Biehn

Michael Biehn on nykyään Hamiltonin tapaan myös 58-vuotias, joka näyttää silmäpussukoistaan huolimatta vieläkin kovistoimintatähdeltä. Biehn näyttelee edelleen ja hänet nähdään seuraavaksi valkokankaalla Kickback ja Fembot-nimisissä elokuvissa. Jos Michael Biehn tulisi tänään kadulla vastaan alla olevassa itsensäpaljastajatakissa, soittaisivat ihmiset takuuvarmasti poliisille.

John Connor, eli Edward Furlong

Eetulla lähti Terminator 2 -elokuvan myötä räpylä lapasesta. Poju ajautui huumekuvioiden kautta rappion reitille, eikä sen vuoksi juuri ole saanut enää kunnon elokuvarooleja vuoden 1998 American History X:n jälkeen. Furlong on näytellyt tähän asti lähes tauotta, mutta elokuvat ovat b-osastoa ja tv-sarjatuotantoja. Ikää varhaisteinipojalla on nykyään rajut 37 vuotta!

T-1000, eli Robert Patrick

Robert Patrick on leimautunut sataprosenttisesti nestemäiseksi metallimieheksi. Vaikka Patrick onkin saanut Terminatorin jälkeen isojakin rooleja mm. X-Files ja True Blood -sarjoista, kutsutaan miestä kuvauksissa aina metallimieheksi. T-1000 oli yksi 1990-luvun pelottavimmista elokuvapahiksista, joka saa vieläkin osakseen kammotusta T2:n pyöriessä isolta ruudulta. T-1000 on nykyään 56-vuotias – ja näköjään kiiltävä.

Dr. Silberman, eli Earl Boen

Herranen aika! Boen käy jo seitsemääkymppiä (69 v.). Mies nähtiin edellisen kerran Terminator-saagassa kolmannessa, Terminator: Rise of the Machines -elokuvassa. Boen on tehnyt tällä haavaa uraa animaatioiden äänenä. Mies on myös yksi World of Warcraft -pelin ääninäyttelijöistä.

Järkyttikö? Kuka on sinun lemppari hahmosi? Kerro ajatuksiasi alla olevaan kommenttikenttään.

Mainos