Gabriel Luna as the Rev 9; Ectoskeleton, left, and Endoskeleton, right.
Mainos
Deadpool (2016) -ohjaaja Tim Millerin versiointi Terminator 3 -elokuvasta saapuu valkokankaille 1. marraskuuta kantaen nimeä Terminator: Dark Fate.

James Cameronin nimellä ratsastetaan jälleen, vaikka mies ei ole käynyt kertaakaan kuvauksissa. Sen sijaan Cameron on auttanut käsikirjoituksessa.

Elokuvan ennustetaan tekevän avausviikonloppunaan 35–45 miljoonaa dollaria kylmää käteistä, joka on Paramountin mieleen. Kiinalaisella ja osittain amerikkalaisella rahalla tehty leffa saanee helposti omansa takaisin, sillä elokuvalla odottaa Kiinassa valtava fanilauma maksavia katsojia. Mikäli elokuvan tarina kuitenkin floppaa, on seuraava jatko-osa vaarassa. Cameronin mukaan tavoitteena olisi tehdä Dark Fate -trilogia, mutta trilogian aikaansaaminen vaatii sen, että elokuvat tienaavat budjettinsa tuplana takaisin. Nähtäväksi jää, miten elokuva oikeasti menestyy. Tim Millerin ansiosta tuhonkoneilla on toivoa.

Mainos

Elokuvan virallinen synopsis kuuluu seuraavasti:

Linda Hamilton (Sarah Connor) ja Arnold Schwarzenegger (T-800) palaavat legendaarisiin rooleihinsa elokuvassa Terminator: Dark Fate. Tapahtumat sijoittuvat Terminator 2: Tuomion päivä -elokuvan jälkeiseen aikaan ja rooleissa nähdään myös Mackenzie Davis, Natalia Reyes, Gabriel Luna ja Diego Boneta.

Mainos
Edellinen artikkeliNämä isot pelit saapuvat vielä syyskuun aikana
Seuraava artikkeliTänään tv:stä elokuva, jonka piinaava 12-minuuttinen avauskohtaus on yhtä otosta