Mainos
Koko Steam-kauppa on saatavilla uusissa Model S- ja X-autoissa, joissa on 16 Gt RAM-muistia.

Teslan omistaja Elon Musk sanoi heinäkuussa, että yhtiö ”edistyy” Steamin sisällyttämisessä autoihinsa, mistä hän ilmaisi kiinnostuksensa jo helmikuussa. Ja nyt se on tapahtunut: Uusissa Model S- ja X-autoissa on nyt täysi Steam-sovellus.

”Pääset Steam-kauppaan suoraan Teslastasi”, todetaan Teslan uudessa päivityksessä.

Mainos

”Osta ja pelaa immersiivisiä pelejä, jotka on vahvistettu Steam Deckissä. Steam-pilvisynkronoinnin avulla voit jatkaa peliäsi Teslasta tai mistä tahansa Steam-laitteesta. Pääset Steamiin napauttamalla Application Launcher > Arcade.”

Steam-integraatio on saatavilla Tesla Model S- ja X-ajoneuvoihin vuodesta 2022 alkaen, ja se on tällä hetkellä beta-vaiheessa, joten saatat törmätä satunnaisiin ongelmiin tai häiriöihin, vaikkakaan toivottavasti ei mihinkään sellaiseen, joka aiheuttaisi auton syttymisen tuleen tai lapsen yliajon.

Se vaatii 16 Gt RAM-muistia ja myös ”premium connectivityn”, joka on tilauspohjainen palvelu, joka maksaa 10 dollaria kuukaudessa tai 100 dollaria vuodessa.

Musk sanoi henkilökohtaisella Twitter-tilillään, että Steam ”toimii jopa näppäimistöllä ja hiirellä” Tesla-autoissa, ja vahvisti myös, että ”jälkiasennusta” tarjotaan myös vuoden 2021 ja perusmallin autoihin.

Mainos