Test Drive -autopeliä pääsee nyt kokeilemaan ilmaiseksi runsaan viikon ajan

Mainos
PAN Vision Finlandin jakelemasta ja Naconin julkaisemasta Test Drive Unlimited Solar Crown -autopelistä julkaistiin ilmainen demoversio, joka on ladattavissa Steamista ja pelattavissa 17. kesäkuuta asti.

Pelaajat voivat testata peliä ilman aikarajoitusta. Käytettävissä on yhdeksän Hong Kongin saaren 14 alueesta, ensimmäiset 15 etenemistasoa, 16 ostettavaa autoa, 22 koeajettavaa lisäautoa kuudessa autoliikkeessä, 27 erilaista kilpailua sekä Streets- ja Sharps-klaanien päämajat.

Test Drive Unlimited Solar Crown -autopeli tarjoaa MMO-henkisen ajopelikokemuksen Hong Kongin saarella. Kyseessä ei ole pelkkä autopeli, vaan ennemminkin luksuselämäntyyliä mallintava ajopelikokemus, jossa toki ajellaan hulppeilla autoilla, mutta myös nautitaan ensiluokkaisesta elämästä muutoinkin kuin radoilla ajaen.

Mainos

Pelissä on vaikuttava valikoima upeita arvostetuilta autovalmistajilta, kuten Ferrari, Lamborghini, Bugatti, Koenigsegg, Dodge ja Apollo. Omia autojaan pääsee myös tuunaamaan monin eri tavoin.

Test Drive Unlimited Solar Crown ilmestyy 12. syyskuuta 2024 sekä PlayStation 5- ja Xbox Series X/S -pelikonsoleille että pc-tietokoneille.

Mainos