Test Drive Unlimited -fanit suuttuivat – uusi traileri näytti liian vähän peliä

Mainos
Nacon paljasti eilisessä Nacon Connect tilaisuudessaan odotetusti uuden trailerin tulevasta Test Drive Unlimited Solar Crown -pelistä.

Tällä kertaa kaikki odottivat varsinaista pelikuvaa tulevasta tapauksesta. Näin ei kuitenkaan tapahtunut, sillä alle minuutin mittaisella videolla nähdään vain esirenderöityjä kuvia autoista ja maisemista, joissa tullaan ajamaan. Varsinaista pelikuvaa ei siis nähty vieläkään.

Pelisarjan fanit eivät riemastuneet Nacon Connect -tilaisuuden chatissa trailerista:

Mainos

”Vuoden odottaminen nähdäkseni vain minuutin pitkän trailerin ilman pelattavuutta on välitön punainen lippu”, kirjoitti käyttäjä Stylish P0rsche.

”Odotin pelaamista ja pelitilojen, autojen lukumäärän, kartan jne. esittelyä. Sain trailerin, joka ei sanonut mitään.”, lisäsi käyttäjä Caesar.

”Mitä tämä edes on. Kun oikeasti on jotain näytettävää, näyttäkää se silloin. Odotamme.”, sanoi Jimneh Jim.

Myös pelin Discord-kanavalla harmiteltiin:

”Rehellisesti sanottuna uskon, että Nacon yksinkertaisesti teki virheen ilmoittamalla pelistä liian aikaisin. Et näe mitään Forza Horizonistakaan mitään ennen kuin sen julkaisuun on vain pari kuukautta.”

”Kyllä se on totta”, myönsi toinen. ”Mutta silloinkin heidän olisi pitänyt vain olla hiljaa sen sijaan, että kiusoitsivat näitä ”paljastuksia”, jotka nyt alkavat ärsyttää ihmisiä.”

”Odotin ehkä näkeväni kunnollisen esittelyn pelimoottorista, mutta se näyttää aivan liian aikaiselta”, lisäsi käyttäjä N2000. ”Se, mitä saimme sen sijaan, todistaa, kuinka varhaisessa vaiheessa peli on kehitteillä ja miksi se viivästyi.”

Heinäkuussa 2020 julkistettu Test Drive -franchisingin avoimen maailman Unlimited-alasarjan kolmas peli lupaa antaa pelaajille mahdollisuuden päästä käsiksi ”epätavallisiin autoihin” ”ylellisessä saarimaailmassa, joka on luotu uudelleen 1:1-mittakaavassa”.

Pelin piti alun perin julkaista syyskuussa 2022, mutta Nacon ilmoitti toukokuussa, että sen julkaisu oli lykätty vuoteen 2023 ja edellisen sukupolven versiot on peruttu.

Mainos