Testasimme Assassin’s Creed Odysseyn tehtäväeditoria – tuloksena härski ruokamatka julkkiskokkien parissa

Mainos
Assassin’s Creed Odyssey laajeni tällä viikolla uudella hauskalla tehtäväeditorilla.

Story Creator Mode on työkalu, jolla pelaaja voi luoda omia tarinoita ja erilaisia tehtäviä Assassin’s Creed Odyssey -toimintapelin maailmaan.

Respawnin toimitus testasi heti editoria. Ensimmäisenä aikaansaannoksena on kutkuttava kulinaristinen seikkailu, jonka näet oheiselta videolta. Tehtävässä pelaaja kohtaa epäonnisen torimyyjän, jonka huippukokki on kateissa. Erikoinen tilanne saa yllättävän käänteen tehtävän edetessä.

Mainos

Työkalun avulla pelaaja voi määrittää tehtävän tavoitteita kuudesta erilaisesta vaihtoehdosta, joita ovat esimerkiksi vankien vapautus, kohteen salamurhaaminen tai tiettyyn paikaan matkaaminen. Tarinajärjestelmän avulla pelaaja voi myös luoda erilaisia keskusteluvaihtoehtoja, joihin on mahdollista luoda useita eri haaroja ja lopetuksia.

Myös erilaisia hahmovaihtoehtoja on useita ja näiden avulla voi kertoa esimerkiksi todellisia tapahtumia tai luoda joukon omia fiktiivisiä tarinanpalasia. Myös erilaiset roolipelimäiset vaihtoehdot onnistuvat taidokkaan pelaajan käsissä.

Story Creator Mode -ominaisuudella luodut tehtävät tukevat ristiinpelaamista eri pelialustojen välillä. Näin sama tehtävä on pelattavissa sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsolilla että pc-tietokoneella. Työkalun käyttäminen vaatii pc-tietokonetta, sillä Story Creator Mode on verkkopohjainen palvelu. Pääset tekemään omia tehtäviä Ubi-tunnuksillasi täällä.

Mainos