The Crew 2 laajenee ilmatyynyaluslisärillä

Mainos
Ubisoft julkisti Gamescom-messuilla The Crew 2 -ajopelin ensimmäisen laajennusosan julkaisupäivän. Gator Rush -lisäosa julkaistaan 26. syyskuuta.

Eteläisten suoalueiden myötä mukaan tulevat kilpailumalliset ilmatyynyalukset, jotka tarjoavat aiemmin kokemattomia kilpailuja ja haastetiloja. Ilmatyynyalukset poikkeavat luontaisesti autoista, moottoripyöristä ja veneistä tuoden mukanaan muun muassa mahdollisuuden kolaroida kanssakilpailijoiden kanssa pehmeästi näitä tönien. Ilmatyynyalusten rakenteesta johtuen luvassa on hauskoja ja yllätyksellisiä hetkiä niin maalla kuin vedessäkin.

Vetisten rämealueiden lisäksi monet radat ympäri Yhdysvaltoja on suunniteltu ilmatyynyalukset mielessä ja näin ollen osa radoista on varustettu isommilla valleilla ja jyrkillä reunoilla. Lisäksi mukana on uusia tapahtumatiloja, kuten Live Xtrem Series -kisa ja vapaa ajotila, sekä uusia taitoja käyttöön avattavaksi ja uusia paikkoja tutkittavaksi.

Mainos

Lisähaastetta etsiville mukana on uusi Ace-vaikeustaso. Siinä pärjäävät saavat saaliikseen Legendary-tason palkintoja ja viritysosia omille ajoneuvoilleen.

Lisäosan myötä 26. syyskuuta pelin kausikortin omistajat saavat käyttöönsä seitsemän päivän etumatkan pelissä luvattuun kahteen uuteen ajoneuvoon, jotka tulevat mukaan osana pelin kuukausittaista ajoneuvopäivitystä.

Mainos
Edellinen artikkeliVR-trilleri Transference sai julkaisupäivänsä – demo heti ladattavissa
Seuraava artikkeliDevil May Cry 5 ilmestyy maaliskuussa 2019 – kurkkaa uusi traileri tästä