The Crew 2 laajenee tarinallisella sisältöpäivityksellä

Mainos
Tänään on julkaistu The Crew 2 -ajopeliä laajentava ensimmäisen kauden toinen osa, The Hunt, joka jatkaa edellisen jakson tarinaa.

Pelaaja pääsee osaksi takaa-ajoa, jossa Vault Corpin ryöstäneet lainsuojattomat ovat pakosalla huippuautoillaan. Pysäyttääkseen heidät, pelaaja joutuu laittamaan likoon ajotaitonsa ja niksinsä. Pakoa tekevillä roistoilla on etulyöntiasemana etumatka ja tehokkaammat autot.

The Hunt -pelilaajennus sisältää myös uuden monikerroksisen Motorpass-järjestelmän, jossa palkintoina on sekä uusia kulkuneuvoja ja asuja että tuunausosia ja rahapaketteja.

Mainos

Motorpass-palkintojärjestelmä on jaettu sekä ilmaisiin että maksullisiin premium-palkintoihin.

Uuden Motorpassin mukana saataville tulevat muun muassa Khyzyl Saleemin suunnittelema hyperauto, järkelemäinen RAM 1500 Rebel TRX Concept Enforcer Edition, amerikkalaista nostalgiaa huokuva Chevrolet Camaro Z/28 RS Enforcer Edition ja aasialaista tyylikkyyttä heijastava Mitsubishi 3000GT VR4 Interception Unit.

Lisäksi pelilaajennus tuo mukaan myös muita uusia lisäyksiä, kuten Ford F-150 SVT Raptor 0210 Enforcer Editionin, erilaisia kustomointiosia autoille ja uusia LIVE Summit -kisoja.

Mainos