The Crew 2 -pelin kehitystä avataan uudella videosarjalla – kurkkaa ensimmäinen osa tästä

Mainos
Ubisoft on julkaissut ensimmäisen osan The Crew 2: Behind the Wheel -videosarjasta. Se valaisee katsojalle pelin valmistumisen taustoja ja tuo esille taustalla vaikuttavia tekijöitä.

The Crew 2 -ajopelin ympärille keskittyvä videosarja esittelee ensimmäisessä osassa kaksi keskeistä tekijää, jotka kertovat lyhyissä haastatteluissa esimerkiksi mitä asioita on otettu huomioon pelin viimeistelyssä. Samalla videosarjan avausosassa sivutaan The Crew 2 -pelin betatestiä, johon innokkailla pelaajilla on mahdollisuus osallistua.

Ranskalaisen Ubisoft Ivory Tower -pelistudion kehittämä The Crew 2 -ajopeli tarjoaa pelaajilleen mahdollisuuden kokea amerikkalaisen moottoriurheilun hengen uudistetulla maaperällä. Entistä avoimempi pelimaailma tarjoaa kisailun ja tutkimisen vapautta niin yksin- kuin moninpelissäkin aiempaa monipuolisemmilla mahdollisuuksilla. Rannikolta rannikolle löytyy mahdollisuuksia haastaa itseään ja muita kuljettajia ottamaan kisaa toinen toistaan haastavimmissa kisoissa. Mukana ovat niin eksoottiset autot, vauhdikkaat moottoripyörät, tehokkaat veneet kuin taivaalla kiitävät lentokoneetkin. Moottoriurheilu on jaettu neljään eri tyylisuuntaan eli katukisoihin, maastokisoihin, ammattilaiskisoihin ja vapaamuotoiseen freestyle-kisailuun.

Mainos

The Crew 2 julkaistaan sekä PlayStation 4 Pro-, PlayStation 4-, Xbox One X- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille 29. kesäkuuta 2018. Pelin ikäraja on PEGI 12.

Mainos