Mainos
Mikäli pistit The Crew 2 -pelin suljettuun beta-testiin haun menenmään, on juuri tämän viikonlopun aikana mahdollista testata avoimen pelimaailman amerikkaa autojen, veneiden, lentokoneiden ja prätkien penkeistä.

Siinä missä alkuperäinen The Crew nojasi Need for Speed -pelien tavoin myös takaa-ajojen mahtavuuteen, yllättää The Crew 2 sillä, että poliiseja ei ole lainkaan.

Ubisoft ei ole näyttänyt missään The Crew 2 -mainosaineistossa ainuttakaan takaa-ajoa, eikä niitä toden totta näy myös betassa. Yksi The Crew 2 -pelin kehittäjistä vahvisti vuoden alussa tehdyn haastattelun sivulauseessa, että poliisit todella uupuvat.

Mainos

– Pelissä ei ole poliiseja. Otimme ne pois, mies tokaisee.

Tämä saattaa joillekin alkuperäisen The Crew -pelin fanille tai takaa-ajojen ystäville olla suuri pettymys. The Crew 2 on kuitenkin ajateltu out of the box -näkökulmasta tarjoten todella positiivisen, monipuolisen ja uudenlaisen ajoelämuyspaketin.

Uutena ominaisuutena pelistä löytyy toivottu replay-uusintamahdollisuus, joka antaa pelaajien ihailla omaa ajoa elokuvamaisten kameroiden kuvaamana.

Mainos
Edellinen artikkeliSEGA Mega Drive Classics -arvostelu – Nostalgiaa 1990-luvun makkarista
Seuraava artikkeli4Chaniin vuodettiin tietoja antiikin Kreikkaan sijoittuvasta Assassin’s Creed Odyssey -pelistä