The Crew 2 saa ilmaista lisäsisältöä kolmen kuukauden välein

Mainos
The Crew -ajopeli julkaistaan 29. kesäkuuta sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Ubisoft on kertonut myös laajentavansa peliä heti sen julkaisun myötä tasaisin väliajoin tapahtuvin pelipäivityksin ja lisäajoneuvoin. Samalla Ubisoft julkisti tuovansa myyntiin The Crew 2 -pelin kausikortin.

The Crew 2 Gold Edition- ja Motor Edition -versioihin sisältyvä kausipassi antaa seitsemän päivän etumatkan kaikkeen ilmaiseksi julkaistavaan lisäsisältöön sekä kolme kulkuneuvoa maalle, ilmaan ja merelle. Näitä ovat Porsche 911 Turbo 3.6 -urheiluauto, Supermarine Spitfire MK IX -kisalentokone ja ICE Marine Bladerunner 35 -pikavene.

Lisäksi kausipassi sisältää VIP-asiakkaille ainutlaatuisen asunnon pelikartalla ja kaksi ainutlaatuista vaatekokonaisuutta. Sokerina pohjalla kausikortti antaa 20 prosentin alennuksen kaikista pelin sisäisistä ostoista. Kausikortin hinta on sentin alle 40 euroa.

Peliin tuupataan myös ilmaista sisältöä

The Crew 2 laajenee kolmen kuukauden välein ilmaisilla päivityksillä. Jokaiseen näistä sisältyy sekä uusi kulkuneuvo että uusi peliominaisuus, kuten esimerkiksi uusi erilainen pelitila.

Mainos

Ensimmäinen päivityksistä on syyskuussa julkaistava Gator Rush, joka esittelee ajoneuvona hurjan ilmatyynyaluksen ja alueena vetiset suomaastot ainutlaatuisine kisoineen. Lisäksi laajennukseen kuuluu viisi uutta kulkuneuvoa sekä ”legendaarisen” harvinaisuusluokan parannusosat eri ajoneuvoihin. Näiden päivitysten luvassa on kaksi uutta kulkuneuvoa lisäksi valikoimaan joka kuukausi.

Muiden vuodenaikakohtaisten laajennusten osalta julkistukset tehdään myöhemmin. Esimerkkinä tulevasta on kuitenkin joulukuussa julkaistava ainutlaatuinen pelaaja vastaan pelaaja (pvp) -tila, joka laajentaa pelin moninpelikokemuksia uuteen suuntaan.

Sisältöjen esittelyvideon näet artikkelin alusta, ylhäältä, Respawnin koeajovideon pelistä voit katsoa alta: