The Crew 2 saa tänään ilmaisen Inner Drive -laajennuksen

Mainos
Ubisoftin The Crew 2 -ajopeli saa tänään runsaasti ilmaista lisäsisältöä Inner Drive -pelilaajennuksen myötä.

Ensimmäisenä autolisäyksenä on hyperauto Koenigsegg Jesko, joka miellyttänee sekä raskaan kaasujalan ystäviä että estetiikannälkäistä silmää.

Katukisojen täydennystä on luvassa runsaiden hevosvoimien saattelemana, kun amerikkalaista suunnittelutyötä saadaan mukaan tämän vuoden Ford Mustang Shelby GT500 -muskeliautolla.

Mainos

Päivitys tuo mukanaan myös kymmenen erilaista lisäystä viritysosiin ja emote-ilmaisuihin. Mukana on esimerkiksi kustomoituja nitroefektejä, 2D-emoteja ja erilaisia auton soittotorven äänivaihtoehtoja. Näiden lisäksi pelihahmoille on tarjolla kahdeksan uutta avatar-vaihtoehtoa, joista valita oman kuljettajansa.

Sokerina pohjalla on Scenic Tour -ajotapahtuma, joka on voimassa 25.-31. maaliskuuta 2020 välisen ajan. Tapahtuman kisaosioiden suorittajille on luvassa erilaisia palkintoja, kuten ainutlaatuisia viritysosia.

Mainos
Edellinen artikkeliPaluun tekevä Madventures tutustuu uudella kaudella mm. omavaraiseen perheeseen, jonka jäsenet eivät tarvitse vessapaperia
Seuraava artikkeliHalf-Life: Alyx on todellinen uuden sukupolven peli – aiheuttaa aitoja puistatushetkiä ja tulee uniin!