The Crew Motorfest laajenee Mauin saarelle

Mainos
Ubisoft julkisti The Crew Motorfestin toisen vuoden ensimmäiset sisällöt tuliperäinen Mauin saari etunenässä.

Havaijin ajokisojen ensimmäinen vuosi on tuonut pelaajille monenlaisia korkeaoktaanisia päivityksiä kaikkien nautittavaksi.

Kun viimeinen ensimmäisen vuoden päivitys ilmestyy 3. heinäkuuta, pelaajat pääsevät käsiksi uuteen soittolistaan ja räätälöintimahdollisuuksiin. Autovalmistajat Abarth, Alfa Romeo ja Lancia liittyvät peliin mukaan 12. kesäkuuta alkaen 17 uudella ajoneuvolla.

Mainos

Viidennen pelikauden alkaessa marraskuussa 2024, kaikki pelaajat voivat ajella kiehtovalla Mauin saarella ilmaiseksi. Tämä lisää yli 100 neliökilometriä uusia ajokokemuksia teillä ja maastossa.

Pelaajat pääsevät tutkimaan uusia maisemia, kokemaan Kahuluin kaupunkimaiseman sykkivän elämän, matkaamaan Haleakalān kansallispuiston majesteettisten näkymien läpi ja ylittämään legendaariset Ohe’o Gulchin pyhät altaat ja niiden lumoavat vesiputoukset.

Uusissa maisemissa peli kuhisee uusia käänteitä. ”The Chase Squad” on huikea PvE-kokemus eliittikuljettajien tiimillä, jonka ensisijainen tehtävä on ravistella perinteisiä kilpailuja ja kukistaa kilpailijansa. Pelaajat pääsevät liittymään tiimiin ja oppimaan hallitsemaan takaa-ajon taidetta. He ryhtyvät korkeaoktaaniseen tehtävään, jossa he voivat seurata ja päihittää kaupunkikilpailijat kohtaamisissa ympäri saaria.

The Crew Motorfest on saatavana sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pc-versio on saatavana myös Ubisoft+ -pelipalvelussa.

Mainos