The Division 2 laajenee huomenna

Mainos
Ubisoftin taktinen räiskintäpeli The Division 2 laajenee huomenna 16. toukokuuta.

Peli saa osakseen uuden kahdeksan pelaajan raidin, joka sijoittuu Washington D.C.:n lentokentälle. Raidin kukistamisesta palkitaan harvinaisella ja eksoottisella lootilla.

Operation Dark Hours on tarkoitettu World Tier 5 -tason pelaajille, jotka ovat jo suorittaneet Tidal Basin -taistelut. Kahdeksan pelaajan joukkueillekin on luvassa haasteita, sillä vastassa on pelin vaikeimmat pomovastustajat ja haastavat taisteluympäristöt lukemattomine vastustajineen. Pelaajaryhmän tulee pelata yhteen taidolla ja koordinoidusti, sillä satunnaisella räiskinnällä toiminta johtaa vain tappioon. Vastineeksi onnistumisesta luvassa on uusia varustekokonaisuuksia ja harvinaisia aseita sekä muita palkintoja.

Mainos

Ensimmäisenä Operation Dark Hours -raidin läpäissyt joukkue ikuistetaan peliin joukkueen kuvalla ja nimillä varustettuna. Kuvataulu tulee pelissä nähtäväksi Valkoiseen taloon kaikille pelaajille. Kaikki Operation Dark Hours -raidin 16.-23. toukokuuta välisenä aikana läpäisseet pelaajat saavat palkinnoksi hahmoilleen ainutlaatuisen hihamerkin. Myöhemmin tehtävän läpäisseet saavat suorituksestaan merkiksi palkinnon ja klaanitunnuksen omaan klaanitilaansa.

Oheinen traileri avaa hieman lisää, mitä tuleman pitää.

Mainos