The Division 2 -peli laajenee lisätehtävillä

Mainos
Ubisoft julkisti Ubisoft Forward -pelitapahtumassa Tom Clancy’s The Division 2 -toimintapelin uuden päivityspaketin. Sen keskiössä on uusi The Summit -pelimuoto. Lisäksi sisältöpäivitys tuo mukanaan erilaisia uudistuksia sekä pelin Warlords of New York -lisäosan että peruspelin pelaajille.

Warlords of New York -lisäosan omistajille tarjolla oleva The Summit -pelimuoto vie Division-agentit satakerroksisen pilvenpiirtäjän valloitustehtävään. Yksin tai kimpassa pelattava erikoistehtävä tarjoaa monipuolisia haasteita läpi sadan kerroksen, jonka jälkeen huipulla odottaa viimeinen erikoistaistelu. Valittavan vaikeustason ansiosta tehtävän palkinnot skaalautuvat valitun vaikeustason mukaisesti, joten tekemistä riittää kaiken tasoisille pelaajille.

Lisäksi Warlords of New York -lisäosan omistajat pääsevät nauttimaan uudesta metsästystehtävästä. Sen kohteena on pahamaineisen Black Tusk -ryhmittymän johtaja Bardon Schaeffer, joka värvää mukaansa hylkiöagentteja. Tehtävässä edistymisen myötä on pelaajille luvassa uusia varusteita ja tarvikkeita.

Mainos

Lisätehtävien ohella päivityspaketti sisältää useita pienempiä uudistuksia ja parannuksia sekä peruspelin että sen lisäosan pelaajille. Näitä ovat esimerkiksi entistä monipuolisempi pelihahmon räätälöinti erilaisin varustein ja kosmeettisin uudistuksin. Pelin päivitys tulee saataville 22. syyskuuta.

The Division 2 tulee myös olemaan yhteensopiva uuden sukupolven Xbox Series- ja PlayStation 5 pelikonsolien kanssa. Uudistuksen myötä pelin moninpelitoiminnot takaavat yhteensopivuuden ristiin myös nykyisen sukupolven pelikonsolien kanssa. Tämän ansiosta pelin PlayStation 5 -pelaajat voivat pelata yhdessä PlayStation 4 -pelaajien kanssa ja Xbox Series -pelaajat Xbox One -pelaajien kanssa.

Lue pelin arvostelu tästä.

Mainos