The Division 2 -peli sai tarinatrailerin ja beta-versio julkaisupäivänsä

Mainos
Ubisoft on julkistanut The Division 2 -pelin beta-version ajankohdan. Samalla yhtiö julkaisi uuden trailerin, joka avaa pelin tarinaa.

Peli sijoittuu Yhdysvaltain Washington D.C. -pääkaupunkiin, joka on joutunut ensimmäisen pelin tavoin epidemian runtelemaksi. Oheinen traileri avaa tarinaa hieman lisää.

Ensimmäinen, suljettu beta-testaussessio käydään pelin ennakkotilaajien kesken 7.–10. helmikuuta. Beta testaa servereiden vakautta ja tarjoaa tuttuun tapaan jo lähes lopullisen pelikokemuksen, vaikka ei olekaan vielä julkaisuvalmiissa kunnossa. Virheistä ja epämiellyttävistä pelillisistä seikoista kannattaa kuitenkin kertoa tekijöille heti kun sellaisia kohtaa.

Mainos

Pelin tarina

Tom Clancy’s The Division 2 -toimintapelin taustatarinassa on kulunut seitsemän kuukautta siitä, kun tappava virus alkoi levitä New Yorkin kaupungissa. Tällä kertaa pelaajat löytävät itsensä Yhdysvaltojen pääkaupunki Washington D.C.:n ympäristöstä. Eletään ihmiskunnan suurinta kriisiä ja selviytymistaistelu on käynnissä. Kokeneina Division-toimijoina pelaajat ovat kansakunnan viimeinen toivo täydellisen anarkian ja kaaoksen edessä. Mikäli pääkaupunki menetetään, koko maa suistuu rosvojengien ja barbaarisesti alueita hallitsevien roistojen käsiin.

Massive Entertainmentin ja seitsemän muun pelistudion yhteistyössä kehittämä Tom Clancy’s The Division 2 on uusi askel avointen toimintaroolipelien tyylilajissa. The Division 2 jatkaa edeltäjänsä askeleista vieden avoimen pelimaailman toimintaa entistä pidemmälle. Luvassa onkin edellisosasta paranneltuja asioita, kattava suunnitelma kiehtovaan loppupeliin asti ja runsaasti merkityksellistä tekemistä eri pelaajatyypit mahdollisimman hyvin huomioiden.

Tom Clancy’s The Division 2 julkaistaan 15. maaliskuuta 2019 sekä Xbox One- ja PlayStation 4 -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin ikäraja on 18 vuotta.

Mainos
Edellinen artikkeliBird Box -näyttelijä väläyttää spin-off-jatkosta
Seuraava artikkeliNäin Red Dead Redempition 2:n New Austin eroaa ensimmäisen RDR-pelin New Austinista