The Division 2 -toimintapeli aloittaa kuudennen pelivuotensa monilla uudistuksilla

Mainos
Ubisoft julkisti Tom Clancy’s The Division 2 -toimintapelin kuudennen vuoden.

Project Resolven massiivisen terveysuudistuksen jälkeen viime vuonna, kuudes pelivuosi antaa pelaajille uuden lähestymistavan. Nyt kaikki Division 2 -pelaajat voivat käyttää loppupelisisältöä tarvitsematta Warlords of New York -laajennusta.

Mainos

Kuudennen vuoden ensimmäinen kausi on saatavana heti. Kaksi seuraavaa kautta tulevat saataville myöhemmin ja ne tarjoavat isoja muutoksia loppupeliin ja kausimalliin.

Kuudentena pelivuotena kaikki The Division 2:n omistajat voivat nostaa hahmonsa 40. tasolle vaikka eivät omistaisi Warlords of New York -laajennusta. Kaikki pelaajat voivat jatkaa tasojen nostamista taistellessaan Washington DC:ssä. Kun 40. taso on saavutettu, pelaajat pääsevät käsiksi kaikkeen menneeseen ja tulevaan pelisisältöön. Tämä sisältää Warlords of New York -sisällön, kuten aseita ja varusteita, kausittaisia ajojahteja sekä pelitilat The Summit, Countdown ja Paradise Lost: Incursion.

Ensimmäinen ”First Rogue” -kausi vie divisioonan agentit takaisin Washington DC:hen taisteltuaan New Yorkin kaduilla tutkiessaan agentti Kelson katoamista. Aaron Keener on elossa ja palannut DC:hen tapaamaan The Divisionia.

Kuudennen vuoden toisesta kaudesta alkaen The Division 2 esittelee uuden etenemisjärjestelmän. Se tarjoaa enemmän tapoja edetä ja mukauttaa pelikokemusta nopeuttaakseen pelaajien pääsyä loppupeliin.

Viikoittaiset päivitykset sisältävät uusia aktiviteetteja, parannettua etenemistä ja tasapainotettua kokemuspisteiden lisäystä. Kaikki tämä on mukaansatempaavassa kertomuksessa, joka avautuu läpi kuudennen pelivuoden. Jokaisen kauden lopussa kaikki ansaitut kokemuspisteet ja palkinnot yhdistetään kunkin pelaajan päähahmoon, kun taas kausihahmot lisätään divisioonan agenttien luetteloon.

Kolmannesta kaudesta alkaen The Division 2 tarjoaa pelaajille parannetut pelaajien mukautusmahdollisuudet. Agentit voivat odottaa parannuksia ja uusia toimintoja, joiden avulla he voivat juhlistaa hahmojaan ja saavutuksiaan dynaamisemmilla ja henkilökohtaisemmilla tavoilla.

Ubisoft Forward -tapahtuman kunniaksi The Division 2 -toimintapeli on pelattavissa ilmaiseksi 13.-17. kesäkuuta.

Mainos