Mainos
The Division: Heartland on uusi ilmaiseksi pelattava moninpelitoiminta, joka toimii Ubisoftin vastauksena Fortnitelle ja Call of Duty: Warzonelle.

The Division: Heartland:ssa pelaajat lyöttäytyvät yhteen ja taistelevat avoimessa maailmassa tekoälyvihollisjoukkoja vastaan. Peli hyödyntää sataprosenttisesti The Division -pelien mekaniikkoja ja pelillisiä ominaisuuksia.

Peliuudistusten lisäksi The Division -pelimaailma laajenee myös elokuvan puolelle. Peliaiheista elokuvaa tähdittävät suositut huipputähdet Jessica Chastain ja Jake Gyllenhaal. Ensimmäisen The Division -pelin tapahtumiin perustuvaa elokuvaa työstetään yhdessä suoratoistopalvelu Netflixin kanssa. Elokuvan ohjauksesta vastaa Rawson Marshall Thurber.

Mainos

Myöhemmin julkaistaan myös The Division 2 -aiheinen romaani, joka sijoittuu pelin aikaisiin tapahtumiin eri puolilla Yhdysvaltoja. Kirjan julkaisee Aconyte myöhemmin julkistettavana ajankohtana.

The Division Heartland on oma itsenäinen pelikokemuksensa ja se julkaistaan pc-tietokoneille, pelikonsoleille ja pilvipalveluille vuosien 2021-2022 aikana.

Mainos
Edellinen artikkeliHijainen paikka, osa 2 ei saa suoratoistoensi-iltaa, koska elokuva on tehty valkokankaille – uusi traileri
Seuraava artikkeliUusin päivitys rikkoi Forza Horizon 4:n Xbox Series -konsoleilla