The Fall Guy -elokuva pääsi heti ennätystenkirjaan

Mainos
Elokuvassa The Fall Guy rikottiin Guinnessin maailmanennätys, kun stunt-kuljettaja Logan Holladay suoritti kahdeksan ja puoli kuperkeikkaa autolla yhdessä stuntissa.

Kyseessä on stunt-temppu nimeltä cannon roll, jossa auto kaatuu kuperkeikan avulla useita kertoja. Ennätystemppu suoritettiin muokatulla Jeep Grand Cherokeella, ja se rikkoi aiemmin Adam Kirleyn Casino Royale -elokuvassa asettaman ennätyksen.

The Fall Guy -elokuva on kunnianosoitus stunt-työn ammattilaisille ja pyrkii tuomaan esiin stunt-tekniikoita, jotka ovat nykyään harvinaisempia.

Mainos

Elokuvan pääosassa nähdään Ryan Gosling stuntmiehenä Colt Seaversina, joka palaa alalle keskittyäkseen fyysiseen ja henkiseen terveyteensä. Kun elokuvan pääosaan tarkoitettu tähti katoaa, Seavers ottaa hoitaakseen elokuvan vaarallisimmat temput samalla yrittäen palata ohjaaja Jody Morenon suosioon. Elokuvan tarina syvenee, kun katoamismysteeri johtaa Seaversin vaaralliseen rikollisjuoneen.

Leffan synopsis näyttää tältä:

Hän on stuntmies, ja kuten kaikkia hänen kollegoitansa, häntä räjäytellään, ammutaan, murskataan, työnnetään ikkunoista ja pudotetaan korkeuksista – kaikki viihteen nimissä. Nyt, lähes hänen koko uransa päättäneen työtapaturman jälkeen, tämän työväenluokan sankarin on löydettävä kadonnut elokuvatähti, ratkaistava salaliitto ja yritettävä voittaa takaisin elämänsä rakkaus – päivätöitään unohtamatta. Mikä muka voisi mennä oikein?

The Fall Guy saapuu Suomen elokuvateattereihin 26. huhtikuuta, eli viikkoa ennen Yhdysvaltojen ensi-iltaa.

Mainos