The Flash -elokuvan trailerissa nähdään useita Batmaneja – jopa Michael Keatonin Lepakkomies

Mainos
Ensimmäinen virallinen The Flash -traileri on julkaistu, ja se antaa meille ensimmäisen kuvan Ezra Millerin tähdittämästä supersankarielokuvasta, jota James Gunn kuvaili hiljattain ”yhdeksi parhaista supersankarielokuvista, joita on koskaan tehty”.

Trailerissa nähdään runsaasti uutta materiaalia, jossa Ezra Millerin esittämä Barry Allen sekä Michael Keatonin Batman ja Sasha Callen Supergirl debytoivat DCU:ssa.

Leffan synopsis lupaa seuraavaa:

Mainos

Maailmat ryskyvät elokuvassa “The Flash”, kun Barry käyttää supervoimiaan palatakseen ajassa taaksepäin ja muuttaakseen menneisyyden tapahtumia. Mutta kun Barryn yritys pelastaa perheensä tulee muuttaneeksi myös tulevaisuutta, hän joutuu vangiksi sellaiseen todellisuuteen, jossa kenraali Zod on palannut ja uhkaa täydellisellä tuholla, mutta kyseisessä maailmassa ei ole supersankareita, jotka auttaisivat. Paitsi jos Barryn onnistuu taivutella hyvin erilainen Batman palaamaan tositoimiin ja pelastamaan vangiksi joutuneen kryptonilaisen… vaikkakaan ei juuri sitä, jota hän etsii. Lopulta pelastaakseen vieraan maailman ja palatakseen tuttuun tulevaisuuteen Barryn on pidettävä vauhtia henkensä edestä. Mutta riittääkö edes äärimmäinen uhraus palauttamaan universumin tolalleen?

Millerin lisäksi mukana ovat Kiersey Clemons Iris Westinä, Maribel Verdú Nora Allenina ja Ron Livingston Henry Allenina sekä Keaton ja Ben Affleck, jotka esittävät elokuvassa uudelleen Bruce Waynea/Batmania.

The Flash saa Suomen ensi-iltansa 14. kesäkuuta, pari päivää ennen Jenkkien ensi-iltaa.

Elokuvan ohjaa IT:n Andy Muschietti, Christina Hodsonin (Birds of Prey) käsikirjoituksesta.

Mainos