Mainos
The Game Awards -tapahtuman luoja Geoff Keighley on sanonut, että tuleva ohjelma on ”huomattavasti lyhyempi” kuin viime vuoden ohjelma katsojilta saadun palautteen perusteella.

The Game Awards 2022 järjestetään torstaina 8. joulukuuta.

Ennen tapahtumaa Keighley paljasti joitakin yksityiskohtia tulevasta show’sta Twitterissä.

Mainos

– Yksi asia, jonka teemme tänä vuonna, on se, että yritämme tehdä show’sta hieman lyhyemmän, Keighley sanoi.

– En sano mitään virallisesti ennen kuin olemme harjoitukset ohi, mutta uskomme, että showsta tulee tänä vuonna huomattavasti lyhyempi.

Selittäessään päätöstä lyhentää kestoa Keighley sanoi:

– On paljon pelejä ja monia asioita, jotka haluavat olla osa ohjelmaa, mutta karsimme näitä juttuja, jotta saamme toivottavasti hieman virtaviivaisemman ohjelman.

Keighley väitti myös, että isoja pelejä tulee olemaan vähemmän osana show’ta.

Tämä tapahtui päivä sen jälkeen, kun Keighley sanoi Reddit AMA:ssa, että hänellä ei ole ollut näin hyvä fiilis show’sta vähään aikaan. Hän väitti myös, että show’ssa olisi ”30-40” peliä, jotka esittelisivät uutta sisältöä, ja ”melkoinen määrä” uusia peli-ilmoituksia.

Vuoden 2021 Game Awardsissa julkistettiin Wonder Woman -peli, Quantic Dreamin Star Wars Eclipse ja Alan Wake 2. Show päättyi Elden Ringin traileriin.

Esinäytöksessä nähtiin 13 pelipaljastusta tai uutta traileria peleistä, kun taas pääesityksessä niitä oli 43. Tänä vuonna tapahtumassa on Keighleyn mukaan ”Opening Act” -nimellä kulkeva esinäytös, jonka väitetään sisältävän ”valtavia julkistuksia”.

Vuoden 2021 show kesti noin kolme tuntia, ja siihen sisältyi 45 minuutin pre-show.

Keighleyn viimeisin show, Summer Game Fest, päättyi Naughty Dogin vuoden 2013 klassikon uusintaversion The Last of Us Part 1:n viralliseen julkistukseen. Tämä yllätys kuitenkin pilattiin muutamaa tuntia aiemmin, sillä se ilmestyi PlayStationin omalla PlayStation Direct -sivustolla.

Yksi nimike, joka ei ole mukana messuilla, on Mortal Kombat -kehittäjä NetherRealmin uusi peli, joka kertoi perjantaina faneilleen, etteivät nämä odota uutisia Los Angelesin tapahtumasta.

Tekken 8:n on kuitenkin vahvistettu esiintyvän messuilla, ja lehdistölle ja vaikuttajille lähetettyjen mediapakettien mukaan myös pitkään huhuttu Crash Bandicoot Wumpa League saatetaan julkistaa.

Electronic Arts näyttää myös todennäköisesti esittelevän uutta materiaalia Star Wars Jedi Survivor -pelistä, kun se päivitti sosiaalisen median bannereitaan perjantaina.

Mainos