Mainos
Tulevan The Last of Us -moninpeliprojektin ohjaaja on kertonut työskentelevänsä yhä pelin parissa.

Super Mario Bros. Wonderin valmistumisesta kertovan x-viestin yhteydessä Vinit Agarwal sanoi:

– Ja jotta tämä twiitti voi elää rauhassa… kyllä, työskentelen yhä tuon pelin parissa.

Mainos

Sonyn kerrottiin pienentäneen Naughty Dogin The Last of Us -moninpelin kokoa aiemmin tänä vuonna, alustan omistajan ja vastikään ostetun Bungien tekemän arvioinnin myötä.

Bloombergin mukaan projektin parissa työskentelevien ihmisten määrää on vähennetty osittain Destiny-studion palautteen perusteella sen laadusta ja elinkelpoisuudesta.

”Bungie esitti kysymyksiä The Last of Us -moninpeliprojektin kyvystä pitää pelaajat sitoutuneina pitkään, mikä johti uudelleenarviointiin”, Bloombergin raportissa väitetään.

Julkaisun mukaan peliä ei ole peruttu, mutta monet sen kehittäjistä on siirretty muihin projekteihin ja pieni ryhmä jää jäljelle, kun Sony arvioi pelin suuntaa uudelleen.

Vähän ennen Bloombergin raportin julkaisua Naughty Dog näennäisesti ennakoi tarinaa sosiaalisessa mediassa julkaistulla lausunnolla, jossa se ilmoitti, että The Last of Us -moninpeli vaatisi enemmän aikaa kehityksessä.

– Kun kehitys on jatkunut, olemme ymmärtäneet, että pelin kannalta on parasta antaa sille enemmän aikaa. Tiimimme jatkaa työskentelyä projektin parissa, samoin kuin muiden kehitteillä olevien peliemme parissa, mukaan lukien upouusi yksinpelikokemus, studio totesi.

Mainos