Mainos
HBO:n The Last of Us -sarjan toinen tuotantokausi ei ehkä ilmesty pariin vuoteen, kertoo tähti Bella Ramsey.

ITV:n The Jonathan Ross Show -ohjelmassa lauantaina esiintyneeltä näyttelijältä, joka esittää sarjan päähenkilöä Ellietä, kysyttiin, milloin fanit pääsevät näkemään toisen kauden.

– Siihen menee jonkin aikaa. Luulen, että kuvaamme todennäköisesti tämän vuoden lopussa tai ensi vuoden alussa. Ja sitten se on pitkä, se on noin vuoden mittainen kuvausjakso, joten se on luultavasti vuoden 2024 lopussa, vuoden 2025 alussa, Ramsey vastasi.

Mainos

The Last of Usin ensimmäinen kausi, joka sai ensi-iltansa tammikuussa ja päättyi tässä kuussa, julkaistaan fyysisesti 4K UHD:lla, Blu-raylla ja DVD:llä heinäkuussa.

Vain kaksi ja puoli viikkoa ensimmäisen kauden yhdeksän jakson jälkeen HBO ilmoitti, että The Last of Usia jatketaan toiselle kaudelle.

Sarja nautti ylivoimaisen menestyksekkäästä debyyttikaudesta, jonka katsojaluvut olivat HBO:lla viime vuosina toiseksi korkeimmat vain House of the Dragonin jälkeen.

Viime viikolla tekijät Neil Druckmann ja Craig Mazin vahvistivat näennäisesti aikomuksensa tehdä myös kolmas kausi vihjaamalla, että toinen kausi ei pystyisi sisältämään koko The Last of Us Part 2 -peliä.

Sony julkaisee The Last of Us Part 1:n PC-version 28. maaliskuuta.

Mainos