Mainos
Sekoboltsileffa saa kylkeensä ihan soivan sekoboltsipelin, joka yhdistelee TT:n LEGO-pelejä sekä LEGO Worlds’ia. Onko pelissäkin kaikki vielä ”nastaa”?

The LEGO Movie 2 Videogame on suoraa jatkoa ensimmäiselle osalle ja lainaa juonensa The LEGO Movie 2 -elokuvasta; Alieneiden tuhottua Emmetin asuttaman Lego-maailman, on jäljellä maisemasta rankka dystooppinen Mad Max -tyylinen post-apokalyptinen jättömaa. Kaikki muut taistelevat selviytymisen kanssa, mutta Emmetin mielestä kaikki on yhä nastaa. Sitten saapuu outo muukalainen ja vie Emmetin ystävät mukanaan.

Mainos

Lähes kokonaan uusi mekaniikka

Lego Worldsin pelimekaniikkoja lainaileva jatko-osa on uudistettu pelimekaanisesti lähes kokonaan. Edeltääjänsä verrattuna mukana on yhtäläisyyksiä enää elokuvaa lainailevissa välianimaatioisssa. Keskusmaailmoista ja niiden ympäristöistä Emmet saa rakentelu- keräilytehtäviä, sekä taistelee erilaisia vihollisia vastaan. Keräiltävää ja löydettävää on runsaaati ja tekemistä riittää.

Missä haaste?

Pelillisesti The Lego Movie 2 Videogame on ihan harmitonta kivaa, jota pelaillessa lämmin ja kevyen huvittunut hymy viipyilee kasvoilla sopivissa erissä.

Pelistä ei juuri suurenpaa haastetta löydy. Hahmot ovat Lego-esikuviensa mukaan suurinpiirtein yhtä kankeita, kuin aiemmissa peleissä. Maastot ovat mielenkiintoisia ja ihan näyttäviäkin ja elokuvasta tuttuja ääninäyttelijöitä on saatu mukaan sopiva kokoelma. Ehkä tämä tavoitteellisempi pelitapa olisi sopinut Lego Worldsiin paremmin ja tässä on hyvä suunta Lego Worlds 2:sta ajatellen.

Fokusoituneempi DC:n vihollisista ammentava LEGO DC Super-Villains on silti hauskempaa pelattavaa, kuin tämä hieman väljähköltä tuntuva The Lego Movie 2 Videogame. Peli sopii hyvin pelattavaksi vaikka perheen pienempien kanssa.

Mainos
ARVOSTELUN YLEISNÄKYMÄ
The Lego Movie 2 videogame
78 %
Edellinen artikkeliNämä ovat huhtikuun suurimmat pelijulkaisut
Seuraava artikkeliHyvä peliohjain mobiilipeleihin? Laitearvostelussa Steelseries Stratus Duo
Taide – Media – Teknologia. Elokuva ja pelit, koska niissä yhdistyvät taide ja teknologia. Teatteri, koska on tehnyt sitä aina. Impro, koska ei tarvitse muistaa vuorosanoja. Musiikki, koska se on henkireikä. Kirjat, koska aina voi oppia jotain lisää. Liikaa siistejä juttuja, liian vähän aikaa ja uteliaisuus pitää aina nälkäisenä.