Mainos
Electronic Arts ja Maxis ovat juuri julkistaneet The Sims 4 -pelin peruspaketin tulevan saataville ilmaiseksi lokakuun 18. päivä alkaen. Peli on hankittavissa PC:lle ja Macille sekä PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S ja Xbox One -konsoleille.

EA ja Maxis ovat toivottaneet jo miljoonia The Sims -pelaajia tervetulleiksi vuosien varrella ja seuranneet hämmästyneenä, kuinka pelaajat ovat päästäneet mielikuvituksensa valloilleen ja löytäneet ideoita, kokemuksia ja uusia puolia itsestään sekä pelin sisällä että tosielämässä.

The Sims 4 -pelin tullessa saataville veloituksetta pelin kehitystiimi jatkaa uusien kokemusten tarjoamista pelaajille erilaisten lisäosien, kittien ja Sims Delivery Expressin muodossa.

Mainos

Lisätietoa pelin uusista suunnitelmista on luvassa Behind The Sims Summit -striimilähetyksessä 18.10. klo 20.00 Suomen aikaa. Striimi tulee katsottavaksi sekä The Sims YouTube-kanavalle että Twitchiin.

Pelaajat, jotka ovat hankkineet The Sims 4 -peruspelin 17.10. mennessä saavat lahjana peliinsä Desert Luxe Kit -paketin. Paketin avulla Simit voivat rentoutua moderneissa keitaissaan, jotka ovat saaneet inspiraationsa näyttävistä aavikkomaisemista.

Mainos