The Super Mario Bros. Movie sai toisen veikeän trailerin – näet sen tästä

Mainos
Nintendo ja Illumination ovat julkaisseet toisen trailerin The Super Mario Bros. Movie -elokuvasta.

Uusi traileri esitettiin tiistaina järjestetyssä Nintendo Direct -tilaisuudessa.

Kakkostrailerin alussa Mario taistelee Donkey Kongia vastaan, ja fanit kuulevat Peachin (Anya Taylor-Joy) ja Luigin (Charlie Day) äänet ensimmäistä kertaa. Trailerissa näytetään myös Mario Kartin innoittama kilpa-ajokohtaus.

Mainos

Illuminationin toimitusjohtaja Chris Meledandri hehkuttaa leffan tähtiä:

– Meille oli tärkeää työskennellä näyttelijöiden kanssa, jotka pystyivät eläytymään monenlaisiin tunteisiin, jotta he saisivat yhteyden yleisöön valkokankaalla. Anya tuo hahmoon uuden ulottuvuuden, olipa hän sitten johtamassa rupikonnia tai taistelemassa Koopojen kuningasta vastaan.

Ennen trailerin esittämistä Nintendo jakoi myös viestin Seth Rogenilta, joka esittää elokuvassa Donkey Kongia.

– Koko elämäni ajan olen ollut Miyamoto-sanin luomien maailmojen fani. Itse asiassa koirani nimi on Zelda. Siitä lähtien, kun olin lapsi, joka pelasi PlayChoice-10:tä, muistan katsoneeni Mario Brosia ja ajatelleeni: ’Jos tästä tehdään elokuva, minun on parasta olla siinä mukana’. Ja olen iloinen voidessani sanoa, että se unelma toteutui. Kiitän teitä, ja Zelda kiittää myös, Rogen pohjusti.

Elokuvan mainoskuvat vuotivat aiemmin tiistaina, yhdessä tuoreiden yksityiskohtien kanssa elokuvasta.

Niihin kuului kuva Marion ja Luigin todellisesta maailmasta, jossa oli katukyltti, jossa luki ”Brooklyn”, mikä viittaa siihen, että osa vanhemmasta Mario-perinteestä 80- ja 90-luvuilta on palaamassa.

Vuoto lisäsi myös ilmeisen tiivistelmän elokuvan tarinasta.

Elokuva kertoo tarinan kahdesta Brooklynin putkimiehestä, jotka ovat veljeksiä ja parhaita ystäviä: Mario, rohkea, jolla on ’mennään-menoksi’-asenne, ja ikuisesti ahdistunut Luigi, joka ei haluaisi mennä mihinkään.

The Super Mario Bros. Movie saa Suomen ensi-iltansa 6. huhtikuuta 2023.

Mainos