The Surge 2 -pelin uusi traileri tunnelmoi lähes Laila Kinnusen tahtiin

Mainos
Väkivaltasinfonia The Surge 2 on saanut jälleen uuden esittelyvideon. Tällä kertaa raakalaismaista toimintaa ja tehokasta taistelumekaniikkaa esitellään huikean kauniin ja sopivasti nimetyn “The End of the World” -tunnelmoinnin tahdissa.

Kyseisen kappaleen teki tunnetuksi kantritähtönen Skeeter Davis vuonna 1962. Suomessa sen teki vielä tunnetummaksi iki-ihana Laila Kinnunen kotimaisella Maailmain-versiollaan. The Surge 2 -version kappaleesta esittää yhdysvaltalainen laulaja-lauluntekijä Sharon Van Etten.

The Surge 2 on synkkään tulevaisuuteen sijoittuva toimintapeli, jossa yhdistyvät dystopian synkät tunnusmerkit ja tieteiskirjallisuuden teknologiset ratkaisut.

Mainos

Edeltäjästään poiketen The Surge 2 tarjoaa koettavaksi entistä avoimemman pelimaailman ja aiempaa monipuolisemman taistelujärjestelmän. Haastavan, mutta pelaajaa opettavan taistelumekaniikan myötä pelaaja sukeltaa yhä syvemmälle vaaralliseen pelimaailmaan täynnä erilaisia vihollisia, hyödyllisiä apuvälineitä ja monenlaisia ase- ja varustekokonaisuuksia.

The Surge 2 -toimintapeli julkaistaan sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille 24. syyskuuta 2019.