Mainos
Kun avaruusaluksen miehistössä hääräävät lentolisko, krokotiili, keski-iän ylittänyt Bob sekä kokkia esittävä Panda, on galaksien välinen kaaos taattu. Tätä on This Means Warp.

This Means Warp vie pelaajan sinne, missä Overcooked ja Ship of Fools ovat käyneet, mutta tällä kertaa kutkutellaan sci-fi-fanien hermoja avaruusaluksen hajotessa käsiin kesken kaikkien aikojen tulitaistelun.

Mainos

Galaxien halki roguelike-hengessä

Yllätys yllätys, This Means Warp on roguelike (Ziltoid sentään, kuinka mones roguelike-peli jo?) jossa tarkoituksena on kuljettaa avaruusalus tumpelomiehistön avulla läpi satunnaisesti muodostuvien galaksien varusteita ja alusta päivitellen.

Se on manageerauspeli, jossa samaan aikaan pitää varmistaa, että alus pysyy ehjänä, vastarinta saadaan kukistettua, pommit pidettyä poissa aluksen sisältä, ja ettei teleportista saavu kutsumattomia vieraita – beam me up Bob. Mukaan mahtuu maksimissaan neljä pelaajaa ja tämä arvostelu toteutettiin kahden häröpallon toimesta.

Sanottakoon että meno oli, ah niin maukasta, ja parisuhteemme on yhä ehyt.

This Means Warpin näyttämönä toimii isometrisestä kuvakulmasta kuvattu avaruusalus, vakionimeltään Vesinokkaeläin, jota pelaajat pyrkivät parhaansa mukaan suojelemaan. Matkalta löytyy erilaisia aluksia, aseita, uusia miehistön jäseniä, satunnaisia kohtaamisia ja totta kai avaruusmerirosvoja jotka haluavat itselleen kaiken, mitä pelaajat ovat saaneet kerätyksi.

Kannattaako ostaa?

This Means Warp näyttää ja kuulostaa hauskalta, sen pelimekaniikat toimivat moitteettomasti, ja jos hermot suinkin kestävät loputtoman sekoilun ja armottoman stressin kaiken mennessä jatkuvasti päin Spockia, on se pakko ostos jokaiselle yhteistyö- ja kaverisuhteet pilaavista peleistä pitäville.

Vaikka matka alkaa aina alusta, avautuu pelissä mukavasti uutta sisältöä, jotka voi seuraavilla kierroksilla ottaa käyttöön ja uudet alukset toimivat uutena haasteena, kun pohjapiirustus muuttuu ja kompleksisuus kasvaa.

Hintaansa nähden This Means Warp on loistava vaikka montaa kierrosta sitä ei pysty putkeen pelaamaan, ellei mielenhallinta ole tasolla Yoda+2.

Mainos
ARVOSTELUN YLEISNÄKYMÄ
This Means Warp
90 %
Edellinen artikkeliRavenswatch-ennakko
Seuraava artikkeliNämä ovat Disney+-palvelun toukokuun uutuudet
Mr. Revideor
Each person who ever was or is or will be has a song. It isn't a song that anybody else wrote. It has its own melody, it has its own words. Very few people get to sing their song. Most of us fear that we cannot do it justice with our voices, or that our words are too foolish or too honest, or too odd. So people live their song instead.
this-means-warp-arvosteluHintaansa nähden This Means Warp on loistava vaikka montaa kierrosta sitä ei pysty putkeen pelaamaan, ellei mielenhallinta ole tasolla Yoda+2