Mainos
Muistatko naisten eroottisten harlekiinikirjojen kannessa pullistelevan pitkätukkaisen adoniksen, joka nähtiin 1990-luvulla myös kaikissa TV Shop -ohjelman kuntokojemainoksissa? Hän oli Fabio Fitness, eli Fabio Lanzoni.

Kaksikymmentä vuotta sitten PR-stuntissa Fabio ja valkoisiin pukeutuneet naiset matkasivat uutukaiseen vuoristorataan. Ensimmäisessä vauhdikkaassa laskussa hanhi ja Fabion naama kohtasivat, ja hanhi räjähti kappaleiksi Fabion nassulle, roiskien herkkujaan takana olevien naisten kasvoille ja vaatteille. Tämä oli siis ensimmäisessä laskussa.

Sen jälkeen Fabio kumppaneineen kulki koko vuoristoradan matkan, Fabiolla nassu hieman hämmentyneenä kohtaamastaan odottamattomasta esteestä. Valokuvaaja kuvasi tilannetta tietämättömänä mitä oli tapahtunut. Fabion ilme, kun hän tajuaa kaikkien kuvaavan on melkoinen testamentti hänen uravalinnoilleen.

Mainos
Mainos
Edellinen artikkeliOdotettu yksinpeliseikkailu, Star Wars Jedi: Fallen Order avautuu uunituoreella trailerillaan
Seuraava artikkeliXbox saa PS4:ltä tutun remote play -tuen – betassa nyt USA:ssa ja Briteissä
Taide – Media – Teknologia. Elokuva ja pelit, koska niissä yhdistyvät taide ja teknologia. Teatteri, koska on tehnyt sitä aina. Impro, koska ei tarvitse muistaa vuorosanoja. Musiikki, koska se on henkireikä. Kirjat, koska aina voi oppia jotain lisää. Liikaa siistejä juttuja, liian vähän aikaa ja uteliaisuus pitää aina nälkäisenä.