Tiesitkö nämä 10 kutkuttavaa asiaa Guardians of the Galaxystä?

Mainos
Marvelin odotettu Guardians of the Galaxy Vol. 3 saa ensi-iltansa vain elokuvateattereissa tasan viikon kuluttua – keskiviikkona 3. toukokuuta.

Ensi-illan kunniaksi listaamme ohessa kymmenen faktaa tulevasta spektaakkelista, joita et välttämättä tiennyt, mutta kohta tiedät.

  1. Vin Diesel on antanut äänensä Grootille 16 eri kielellä.
  2. Vaikka Bradley Cooper tunnetaan Rocket-pesukarhun äänenä, elokuvan kuvauksissa hahmoa on esittänyt ohjaaja James Gunnin veli Sean Gunn, joka antoi myös äänensä nuorelle Rocketille GOG3:ssa.
  3. Guardians of the Galaxy Vol. 3 on ensimmäinen MCU-elokuva, jossa käytetään sensuroimattomasti Fuck-sanaa. Elokuvan ikäraja Suomessa 12, sillä sana lienee täällä arkipäiväisempi kuin rapakon takana.
  4. Guardians of the Galaxy Vol. 3 julkaistaan tasan kuusi vuotta edellisen elokuvan jälkeen, mikä on MCU:n pisin aikaväli elokuvasarjan osien välillä.
  5. Ohjaaja James Gunn on kuratoinut itse Guardians-elokuvien soundtrackit. Hän lähettää elokuvantekijöille ja näyttelijöille musiikkisoittolistan ennen kuvauksia, jotta kaikki voivat lukea käsikirjoituksen musiikin säestyksellä.
  6. Ohjaaja James Gunn käsikirjoitti Zack Snyderin läpimurtoelokuvan: Kuolleiden aamunkoitto.
  7. Chris Pratt oli ensimmäinen, joka ehdotti James Gunnille, että tämä harkitsisi Kurt Russellia Ego-hahmon rooliin (Guardians of the Galaxy Vol. 2).
  8. Kaksi ensimmäistä elokuvaa ovat tuottaneet lähes 1,5 miljardia eroa lipputuloja.
  9. GOG Vol. 3 -elokuvan kuvauksissa käytetty Peter Quillin stunttinukke oli niin realistinen, että Chris Pratt kokeili kirjautua sillä sisään iPhone-puhelimeensa kasvontunnusta käyttämällä.
  10. Galaxy Vol. 3 rikkoi yhteen tuotantoon käytettyjen maskeerauksien maailmanennätyksen. Aiempaa ennätystä piti hallussaan The Grinch -elokuva (2000).

Elokuvan virallinen synopsis on seuraavanlainen:

Mainos

Marvel Studiosin elokuvassa “Guardians of the Galaxy Vol. 3” rakastettavien retaleidemme remmi on asettunut asumaan Knowherelle. Mutta ei aikaakaan, kun heidän elämäänsä ravistelevat kaiut Rocketin myrskyisästä menneisyydestä. Peter Quill, joka suree yhä Gamoran kohtaloa, joutuu kokoamaan taas joukkonsa ympärilleen ja suuntaamaan vaaralliselle tehtävälle pelastaakseen Rocketin hengen – tehtävälle, jonka epäonnistuminen todennäköisesti tietäisi vartijoiden tarun loppua.

Elokuvan pääosissa nähdään Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Karen Gillan, Pom Klementieff sekä Vin Diesel, joka on Groot, ja Bradley Cooper (Rocket), Sean Gunn, Chukwudi Iwuji, Will Poulter ja Maria Bakalova.

Elokuvan on ohjannut James Gunn, joka vastaa myös käsikirjoituksesta.

Guardians of the Galaxy Vol. 3 saa maailmanensi-iltansa vain elokuvateattereissa 3. toukokuuta 2023. Kestoa leffalla on peräti 2 t 29 min, joten elokuvateatterissa juomien juominen kannattaa ajoittaa viimeiselle tunnille.

Mainos