Kuva: Spmartin15
Mainos
Maaliskuussa 2021 TikTok-käyttäjä nimeltä Jason Jeter saavutti sosiaalisen median tähteyden Walt Disney Worldin sisällä kuvatulla videosarjalla.

Jeter oli tuolloin Disney Worldin työntekijä, ja hän loi videoita itsestään tekemässä useimmiten hölmöjä asioita, kuten juomassa vettä eri paikoista lomakeskuksen sisällä, joita ei välttämättä ollut suunniteltu juomiseen.

Yksi video, jossa hän juo vettä eri suihkulähteistä, oli melko harmiton, mutta toisessa hän käveli hääpaviljonkiin sen ollessa suljettuna, mikä ei sopinut kohteen päälliköille.

Mainos

Jeter menetti ensin työnsä Walt Disney Worldin valvojana, mutta kun videot vielä jatkuivat, hän sai elinikäisen porttikiellon Disney Worldiin.

Disney Worldin säännöt sallivat kuitenkin, että porttikiellon saaneet voivat valittaa tilanteestaan vuoden kuluttua, ja niinpä Jeter aloitti viime kesäkuussa julkisen kampanjansa saadakseen Disney Worldin porttikiellon kumottua.

Tuoreella videolla Jeterin TikTok-sivulla mies paljastaa, että hän on väitetysti saanut Disneyn toimitusjohtajan, Bob Chapekin henkilökohtaisen sähköpostiosoitteen joidenkin Walt Disney Companyn sisällä olevien lähteiden kautta:

@showmelovejete i never thought it would come to this #jeteout #disney #disneyworld #castmember #PostitAffirmations ♬ original sound – jete

Mainos
Edellinen artikkeliMarvel’s Midnight Suns myöhästyy – uutta julkaisupäivää ei vielä ole
Seuraava artikkeliJason Momoan hentoisempi roolihahmo yllättää Fast & Furious X -elokuvassa