Mainos
Timberborn – se erilainen maailmanloppu. Ihmiset ovat kauan sitten kadonneet, jouluisin soi joulupuu on nakerrettu ja antropomorfiset majavat rakentavat tulevaisuutta Z-sukupolven sijaan, haastaen rakennussimulaattorit. Mitä ovat muuten majavien lempiherkku? Puusipsit

Tervetuloa majavien maailmaan. Perustarpeet pitää täyttää, ruokaa, juomaa, nakerrettavaa ja katto pään päälle jotta voi nukkua sekä paritella rauhassa. Näistä peruspilareista on majavien arki tehty. Onnelliset, täysikasvuiset majavat hakeutuvat päiväsaikaan töihin rakentamaan kulmakunnan komeinta majavaimperiumia.

Mainos

Mikä on majavien lempiartisti? Justin Beaver

Ja voi majava, kuinka upeaa patojen rakentaminen voikaan olla. Timberbornissa on mukana niin vuorokauden kuin vuodenajat – tulvineen. Se on kamppailua luonnonvoimia vastaan samalla, kun veden tulee virrata ja yhteiskunnan kasvaa.

Majavat voivat oppia teknologiaa ja automaatiota, luoden robottijyrsijöitä auttamaan kehitystä. Mukana on jo nyt useampi majavaklaani, joilla on omat vahvuudet ja rakennukset. Majavat elävät ja kuolevat maailman muuttuessa ympärillä, ja tuntuu siltä, että miltei kaikki on otettu huomioon järsityn hyvällä maulla.

Miksi majava oli liian viileä joelle? Joki oli valtavirtaa

Timberborn uhkuu yksityiskohtia. Sen puuhastelevat, suloiset majavat ja hauskat yksityiskohdat rakennuksissa jaksavat todellakin viihdyttää pitkää, ja päivä-yö sekä vuodenaikasyklit pitävät homman rouskuvana.

Äänipuoli on kohdallaan ja taustamusiikit ovat oletetun mukaiset vaikka esim. Transport Tycoonin jazzin tasolle ei päästäkään.

Cities Beaverlines

Vaikka aluksi Timberborn vaikuttaa sekavalta ja tuntuu siltä, että kehitys on liian hidasta, näyttää se nopeasti upeat talttahampaansa. Se on ollut Early Accessissa Syyskuusta 2021 ja saanut tasaisesti uutta päivitystä ja lisää sisältöä aina karttaeditoria myöden.

Timberborn on jo nyt parempi kuin moni muu yhteiskuntasimulaatio, ja on varmaa, että se kehittyy entisestään jatkaessaan taivaltaan kohti versiota 1.0.

Early Access versio on usein -20% Steamin alessa, kuten tälläkin hetkellä, joten kipitä ihmeessä kauppapaikalle ja osta Timberborn, siinä on jo nyt sisältöä kymmeniksi tunneiksi ja kokemus vain paranee jokaisen päivityksen myötä.

Kerrankin EA-peli joka ylittää odotukset jo kehitysvaiheessa.

Mainos