Tiny Tina’s Wonderlands julkaistiin – tältä näyttää pelin uusi traileri

Mainos
Borderlandsin spin-off-seikkailu Tiny Tina’s Wonderlands julkaistiin tänään.

Peli jatkaa aikaisemmissa Borderlandseissa tutuksi tulleen Tiny Tinan kanssa kaaoksentäyteistä matkaa sarjakuvamaisessa fps-räiskinnässä.

– Siitä lähtien, kun perustimme Gearboxin vuonna 1999, on aina ollut unelmamme luoda videopeli fantasiaympäristössä. Tiny Tina’s Wonderlands on seurausta siitä, että jokainen tiimimme vuodatti sydämensä ja sielunsa tehdäkseen tällaisesta tittelistä totta – se on rakkauskirje jokaiselle, joka on intohimoinen roolipeleihin tai ryöstäjäräiskintäpeleihin, kertoo Randy Pitchford, pelitalon perustaja.

Mainos

Pelin tärkeimmät ominaisuudet 2K Gamesin kertomana:

    • Kaoottinen co-op-yhteistyö Crossplayn kanssa kaikille aloitusalustoille: Vaikka yksin uskaltautuminen Wonderlandsiin on kokemus sinänsä, voit myös aloittaa bileet jopa kolmen ystävän kanssa saumattomassa paikallisessa jaetun näytön tai verkkomoninpelissä, mukaan lukien crossplay-tuki kaikille julkaisuille. alustat. Jaa saaliit tai ryntää saadaksesi loistavin ryöstö – kuinka pelaat, on sinun päätettävissäsi!
    • Ennalta arvaamaton fantasiamaailma: Tiny Tina on järjetön oppaasi poikkeuksellisen pöytämaailman läpi, jossa säännöt ovat harvoin voimassa. Tutustu majesteettisiin kaupunkeihin, tummiin sienimetsiin, aavistaviin linnoituksiin ja muuhun, joita kaikkia yhdistää valtava Overworld.
    • Personoi sankarisi: Luo oma sankarisi laajalla moniluokkaisella järjestelmällä, jonka avulla voit yhdistää kuusi ainutlaatuista hahmotaitopuuta, joilla kaikilla on omat mahtavat kykynsä. Nouse tasolle, hio rakennettasi, laajenna arsenaaliasi ja ryhdy lopulliseksi kohtalontekijäksi;
    • Aseet, loitsut ja paljon muuta: Voita paha tuhoisilla loitsuilla, tehokkailla aseilla ja ainutlaatuisilla toimintataidoilla kiihkeissä ensimmäisen persoonan taisteluissa. Käytä tulivoimaasi vihollisten legioonien kukistamiseen, mukaan lukien haikeapuhuvat luurangot, maalla vaeltavat hait ja valtavat pomot.
    • Fantastinen tarina: Kokemukseen osallistuvat itsepäinen kapteeni Valentine ja sääntöihin sitoutunut robotti Frette. Kun yrität voittaa Lohikäärmeherran, tapaat joukon rakastettuja sopimattomia – kuten luuttua heiluttava barbaari ja ikioma Keiju Punchfather – jotka herättävät tämän värikkään maailman henkiin.
Mainos
Edellinen artikkeliGran Turismo 7:n palkintorahasummat kasvavat entiselle tasolle
Seuraava artikkeliTässä on 12 kaikkien aikojen kovinta toimintaleffasankaria – oletko samaa mieltä?