Mainos
Ubisoft julkisti E3-pelimessuilla ilmaiseksi pelattavan Tom Clancy’s Elite Squad -toimintaroolipelin. Sen myötä Tom Clancy’s -pelimaailman taistelijat tulevat ensi kertaa pelattavaksi mobiililaitteille.

Ubisoft Owlient -pelistudion luoma Tom Clancy’s Elite Squad on sotilasteemainen toimintaroolipeli, joka perustuu Tom Clancy’s -peleistä tuttuihin hahmoihin. Näitä pelejä ovat Ghost Recon, Splinter Cell, The Division ja Rainbow Six. Näistä peleistä tutuista hahmoista pelaaja pääsee kokoamaan oman tiiminsä. Mukana on tuttuja nimiä, kuten Caveira, Sam Fisher, El Sueño, Montagne, Nomad ja monia muita uusia ja vanhoja tuttavuuksia.

Pelaaja osallistuu upeisiin reaaliaikaisin taisteluihin käyttämällä parhaita sotilaitaan ja kartuttaen näille kokemuspisteitä sekä parempia aseita ja varusteita. Taktiset käskytykset ja oikeanlaiset strategiset päätökset ovat keinoja voittoon.

Mainos

Pelitiloina on kiehtova pelikampanja maailmanpelastuksen nimissä ja haastava areenapelitila, jossa pelaajat kohtaavat toisensa jännittävässä PvP-pelitilassa.

Ennakkoon rekisteröitymällä pelin kotisivuilla pelaaja saa käyttöönsä ainutlaatuisen pelihahmon, eversti Cole D. Walkerin, tulevasta Ghost Recon Breakpoint -toimintapelistä. Peli tulee saataville myöhemmin julkistettavana ajankohtana App Storen kautta iOS-käyttöjärjestelmälle ja Play Storen kautta Android-mobiililaitteille.

Mainos
Edellinen artikkeliFrozen 2 sai uuden trailerin – kurkkaa hyytävä video tästä
Seuraava artikkeliTom Clancy’s The Division 2 -toimintapelin laajennuksista julkistettiin lisätietoa