Mainos
Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege -toimintapeli on kokonaisuudessaan ilmaiseksi pelattavana tulevana viikonloppuna, 16.-19. elokuuta. Kaikilla on nyt  mahdollisuus liittyä jopa 35 miljoonan pelaajan mukaan ja kokea tiivistunnelmainen toimintapeli sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleilla että Windows-tietokoneilla Uplay-palvelun kautta.

Kaikki pelissä viikonlopun aikana suoritetut edistymiset siirtyvät automaattisesti pelaajan pelitilin myötä myös ostettuun peliin, joten mikään saavutuksista ei mene hukkaan. Lisäksi pelin Standard-, Advanced-, Gold- ja Complete-versiot ovat myynnissä 60 prosentin alennushintaan 16.-27. elokuuta välisenä aikana. Peliversioiden alennusprosentti vaihtelee pelialustoittain ja ostopaikoittain.

Lisää uutta pelattavaa Operation Grim Sky:n myötä

Elokuussa julkaistaan myös Rainbow Six: Siegen seuraava lisäosa, Operation Grim Sky. Se sisältää kaksi uutta operaattoria, joista toinen on amerikkalainen hyökkäyspuolen sotilas ja toinen brittiläinen puolustustaistelija. Samalla lisäosassa on pelin ensimmäinen uusiksi rakennettu kartta, Hereford Base.

Mainos

Pelin kolmannen vuoden kolmannen pelikauden sisältö julkistetaan kokonaisuudessaan 19. elokuuta Six Major Paris -tapahtumassa.

Mainos