Tom Clancy’s The Division 2 laajenee ensimmäisellä lisäosallaan

Mainos
Ubisoft julkisti Tom Clancy’s The Division 2 -toimintaroolipelin ensimmäisen lisäosan.

Taistelu Yhdysvaltojen romahtaneesta pääkaupungista on alkanut. Tidal Basin -lisäosa on ensimmäinen kolmesta Invasion: Battle for D.C. -kampanjan laajennuksista, joka tarjoaa reilusti lisäpelattavaa kaikille The Division 2 -pelaajille.

Lisäosa tuo mukanaan kokonaan uuden tehtäväalueen. Tidal Basin on Black Tusk -ryhmittymän hallussa oleva alue ja sen valloittaneet sotilaat ovat pelin haastavimpia vihollisia tähän asti. Kohonneen vaikeustason lisäksi luvassa on entistä parempia varusteita, uusi PvP-kartta Fort McNair ja täysin uusi Invasion Apparel -tapahtuma.

Mainos

Lisäosa tuo saataville myös uudet tehokkaat erikoisaseet. Pestilence ja Nemesis tarjoavat ennen näkemätöntä tulivoimaa, jota myös tarvitaan entistä kovempia vihollisia vastaan. Myös uudet varustesetit, kuten True Patriot, Hardwired ja Ongoing Directive tarjoavat lisää vaihtelua pelihahmon räätälöintiin.

Kokonaisuuden kruunaavat myöhemmin saataville tuleva erikoistumisluokka sekä peräti kahdeksan pelaajan raid-tehtävä Operation Dark Hours, joka julkaistaan 25. huhtikuuta.