Mainos
Ubisoft julkisti E3-pelimessuilla Tom Clancy’s The Division 2 -toimintapelin ensimmäisen pelivuoden suunnitelmat. Näihin kuuluu muun muassa kolme tehtäväepisodia tarinavetoisine tehtävineen, jotka johdattavat pelin agentit koko katastrofin alkulähteille. Jokainen episodi tuo mukanaan uusia alueita, palkintoja, erikoistumisia, eksoottisia varusteita, aseita ja pelimuotoja.

Ensimmäisenä vuorossa on Episode 1 D.C. Outskirts: Expeditions, joka vie agentit Washington D.C.:n kaupungin reunamille ja metsiin. Tapahtumapaikkana nähdään myös Washingtonin eläintarha. Tehtävänä on löytää Outcasts-klaanin johtaja sekä presidentti Ellis. Mukana on myös uusi Expeditions-tila, joka tarjoaa viikoittaisia edistymismahdollisuuksia kautta Trinity Collegen. Episode 1 D.C. Outskirts: Expeditions julkaistaan heinäkuussa.

Episode 2 Pentagon: The Last Castle sijoittuu legendaariseen Pentagoniin. Black Tusk -joukot jatkavat tuhoisaa toimintaansa alueella ja agenttien tulee pysäyttää heidän toimintansa. Päätehtävänä pelaajilla on selvittää epidemiakriisin syitä ja puolustaa Pentagonia Black Tuskin joukoilta. Lisäksi mukana on pelin toinen kahdeksan hengen Raid-pelitila. Se vie pelaajat sulattamoon, joka tarjoaa erikoiset puitteet taisteluihin sulaneen metallin ja näiden valumuottien keskellä. Episodi 2 julkaistaan syksyn aikana.

Mainos

Episode 3 Coney Island: Homecoming -lisäosa vie pelaajat New Yorkin Coney Islandille vaikuttavaan kohtaamiseen. Luvassa on paitsi uusia haasteita, myös paluun tekevä vihollinen ja tähän asti vaikein taistelu. Episodi 3 julkaistaan alkuvuodesta 2020.

Tom Clancy’s The Division 2 on pelattavissa ilmaisviikonloppuna pc-tietokoneilla tai konsoleilla 13.–16. kesäkuuta välisenä aikana. Lisäksi peli on alennusmyynnissä aina kesäkuun 24. päivään asti 40 prosentin alennuksella.

Tom Clancy’s The Division 2 -toimintapeli tulee myöhemmin saataville Google Stadia -pelipalveluun ja Ubisoftin uuteen Uplay+ -tilauspalveluun.

Mainos
Edellinen artikkeliTom Clancy’s Elite Squad tuo suosikkitaistelijat mobiililaitteille
Seuraava artikkeliPulusimulaattori toteuttaa unelmia: nyt voit ulostaa pörssimeklarin kaulukseen!