Mainos
Alkuviikosta paljastettiin, että kolmas Top Gun -elokuva on suunnitteilla.

Odottavat katseet kääntyvät nyt mahdollisen Top Gun 3:n suuntaan, erityisesti Top Gun: Maverickin menestyksen jälkeen vuonna 2022.

Maverickin ohjaaja Joseph Kosinski kertoi hiljattain Happy Sad Confused -podcastissa, ettei hänellä ole vielä virallista vahvistusta kolmannen elokuvan tekemisestä. Hänen mukaansa paluu edellyttäisi vahvaa tarinallista perustelua.

Mainos

– En ole saanut virallista vahvistusta. Vaikka mielessäni pyörii ajatus toisesta osasta, palaamiseen tarvittaisiin vahva tarina. Millainen olisi Maverickin emotionaalinen syy palata? Kuinka voisimme työntää tarinaa riittävästi eteenpäin? Parhaillaan työstän F1-elokuvaa, ja Tom Cruise on kiireinen uuden Mission: Impossible -elokuvan ja mahdollisen avaruusmatkansa parissa, Kosinski kertoi.

Mitä uutta Top Gun 3:ssa voisi olla? Alustavien tietojen mukaan Tom Cruise, Miles Teller ja Glen Powell palaavat Top Gun 3 -elokuvaan. Elokuva on kirjoitusvaiheessa Maverickin käsikirjoittajan Ehren Krugerin toimesta, ja tuottajina toimivat Jerry Bruckheimer ja David Ellison. Kosinski palannee rooliinsa ohjaajana ja tuottajana.

Vaikka tuottaja Bruckheimer on ollut pidättyväinen, Kosinski on vihjannut, että Maverickilla on tarinaa kerrottavana.

Tämän kuun alussa paljastui myös, että Cruise on allekirjoittanut kehityssopimuksen Warner Bros. Discoveryn kanssa. Hän työskentelee Warner Bros. Motion Picture Groupin puheenjohtajien Michael De Lucan ja Pam Abdyn kanssa kehittääkseen sekä alkuperäisiä että jatkuvia elokuvaprojekteja. Cruisen aikataulun vuoksi Warner Brosin projektit saattavat kuitenkin viivästyä loppuvuoteen 2025 tai sen jälkeen.

Mainos