Mainos
Joseph Kosinskin ohjaama jatko-osa Top Gun: Maverick on historiallinen saavutus, joka puhaltaa äärimmäisen tarpeellista elämää arvaamattomille elokuvamarkkinoille ja tekee faneja kuuluisista ohjaajista, kuten Quentin Tarantinosta, joka esitti ylistävän arvostelunsa esiintyessään ReelBlend-podcastissa.

Kuinka iso hitti leffasta oikein kasvaa? Viikonloppuna saatiin siitä vielä yksi merkittävä osoitus siitä, kun Top Gun -elokuvan jatko-osa ohitti James Cameronin Titanicin Paramount-studion historian eniten tuottaneena kotimaisena elokuvana.

Kun Top Gun: Maverickin kotimaan lipputulot ylittivät 662 miljoonaa dollaria myytyjen lippujen perusteella, siitä tuli virallisesti kuudenneksi eniten voittoa tuottanut yhdysvaltalainen elokuva ja Paramountin kaikkien aikojen suurin elokuva.

Mainos

Älkää kuitenkaan vuodattako liikaa kyyneleitä James Cameronin puolesta. Maailmanlaajuisesti Titanic-elokuva on edelleen Top Gun 2:n edellä, sillä lippuja on myyty yhteensä 2,2 miljardilla dollarilla verrattuna Titanicin noin 1,3 miljardiin dollariin.

Avatar on tietenkin edelleen lipputulomestari sen jälkeen, kun sen uudelleenjulkaisu Kiinassa kiilasi Avengers: Endgamen edelle.

Mainos