Mainos
Disney•Pixarin Toy Story 4 saa Suomen ensi-iltansa vasta vuoden kuluttua, 6. syyskuuta 2019. Elokuvasta on nyt julkaistu kaksi uutta traileria!

Toy Story 4 -elokuvan ensimmäinen traileri esittelee uuden hahmon: askarteluprojektina alkunsa saaneen lelun, Forkyn, jolle lainaa äänensä koomikko Tony Hale:

Mainos

Komediakaksikko Keegan-Michael Key ja Jordan Peele antavat äänensä elokuvan kahdelle uudelle hahmolle, Duckylle ja Bunnylle. Katso kohtaus, jossa karnevaalipalkinnot reagoivat elokuvan uuteen traileriin.

Elokuvan virallinen synopsis lupailee seuraavaa:

Woody on aina ollut varma paikastaan maailmassa ja siitä, että hänen tärkein tehtävänsä on pitää huolta lapsestaan, oli se sitten Andy tai Bonnie. Mutta kun Bonnien leikkikalukatras kasvaa askarteluprojektina syntyneellä lelulla nimeltä “Forky”, Woody suuntaa vanhojen ja uusien ystävien kanssa matkalle, jonka varrella käy ilmi, miten suuri maailma voikaan olla pienelle lelulle.

Ohjaajana toimii Josh Cooley (Rileyn ensitreffit) sekä tuottajina Jonas Rivera (Inside Out: Mielen sopukoissa, Up – kohti korkeuksia) ja Mark Nielsen (apulaistuottaja Inside Out: Mielen sopukoissa).

Mainos