Mainos
Mansaaren TT-ajot edustavat kilpamoottoripyöräilyn tunnetuinta antia. Kisoja simuloiva TT Isle of Man – Ride on the Edge 2 -ajopeli tarjoaakin aidon ja yksityiskohtaisen kisakokemuksen Mansaaren TT-ajoista.

Pelin tekijätiimi on myös tehnyt yhteistyötä oikeiden kilpa-ajajien kanssa. Mukana on muun muassa pelin virallisena lähettiläänä toimiva Davey Todd, joka valmistautui vuoden 2019 kisoihin pelaamalla edeltävää peliä pelikonsolillaan. Vuonna 2019 hänen toisissa TT-ajoissaan hän sijoittuikin kahdeksan parhaan joukkoon kaikissa kisakategorioissa ja tuli seniorikisojen kuudenneksi.

Toisena merkittävänä kilpa-ajajana yhteistyössä on TT-ajojen nopein ranskalaiskuljettaja Julien Toniutti. Myös hänen ammattiosaamistaan ja kokemuksiaan on hyödynnetty TT Isle of Man – Ride on the Edge 2 -ajopelin realismin ja oikeanlaisen tuntuman saavuttamiseksi. Toniutti on kokenut kuljettaja, joka on osallistunut TT-ajoihin kolmesti. Vuonna 2018 hänet palkittiin Pariisin moottoripyöränäyttelyssä maansa nopeimpana maantieajajana.

Mainos

Mansaaren TT-ajot tunnetaan maailman vanhimpana vuosittain ajettavana moottoripyöräkilpailuna. Mahdollisimman aitoa ja realistista ajokokemusta tavoittelevaan ajopeliin on mallinnettu moottoripyörien fysiikka yksityiskohtaisen tarkasti. Oikeiden ajolinjojen ja edellä ajavan kilpakumppanin “imun” hyödyntäminen auttavat mahdollisimman nopean ajan saavuttamisessa. Kallistuskulmat, vauhdinsäätö ja jarrun oikeanlainen käyttö ovat kaikki avainasemassa pelaajan ajosuorituksessa. Myös moottoripyörän kuluvien osien merkitys ajamiseen on huomioitu.

TT Isle of Man – Ride on the Edge 2 julkaistaan alkuvuodesta 2020 pelikonsoleille ja pc-tietokoneille. Pelin tarkempi julkaisupäivä ja pelialustat julkistetaan myöhemmin.