Tubettaja sai käsiinsä PS5:n kehittäjäin version, ja esittelee sen nyt videolla

Mainos
Muistat ehkä V:n mallisen PS5-konsolin kuvat paljon ennen PS5-konsolin julkaisua, joita vuodettiin verkkoon ennen aikojaan. Kyseessä oli pelikehittäjien versio PS5:stä, jolla tehdään ja testaan tulevia PS5-pelejä.

Macho Nacho Productions onnistui saamaan käsiinsä yhden vaikeasti saatavilla olevista laitteista, jotka kehittäjäsopimukset ovat toistaiseksi pitäneet julkisuudelta piilossa, patenttikaavioita ja satunnaisia epätarkkoja valokuvia lukuun ottamatta.

Alla olevalla videolla juontaja Tito Perez ei kerro, miten hän sai kehityspaketin haltuunsa, mutta tarjoaa kuitenkin lähikuvan sen ainutlaatuisesta muotoilusta ja syötteistä.

Mainos

Valitettavasti tätä tiettyä konsolia ei ole aktivoitu. Kehittäjien on tehtävä tämä säännöllisesti pitääkseen dev-konsolinsa aktiivisena. Tämä tarkoittaa sitä, että Perez pystyy näyttämään vain tutun valikkojärjestelmän eikä se pysty käynnistämään mitään.

Hän pystyy kuitenkin tarjoamaan syvällisen katsauksen dev kitin muotoiluun, joka eroaa radikaalisti vähittäismyyntikoneesta, ja sisältää useita lisäportteja ja -painikkeita.

Sony ja muut alustan omistajat ovat perinteisesti olleet hyvin salamyhkäisiä kehityskonsoleistaan, joita ei yleensä saa edes valokuvata.

Viime vuonna eBayhin ilmestyi pari PS5-kehityspakettia, eivätkä listaukset kestäneet kuin muutaman tunnin ennen kuin ne poistettiin.

Australiassa paljastettiin viime kuussa PlayStation 5:n uusi iteraatio, jonka kerrotaan tekevän konsolista kevyemmän. Väitetään, että PS5:n uudet CFI-1200-sarjan mallit painavat vähemmän kuin julkaisukonsolit, jopa siinä määrin, että levyasemalla varustettu vakiopainos on nyt yhtä kevyt kuin digitaalinen painos oli julkaisun yhteydessä.

Mainos