Koti Artikkelit Tukkadiili

Tukkadiili

Mainos

Ajoittain saamme nauttia Mainostelevision tarjoamasta The Apprentice – Diili –ohjelmasta, joka on yksi amerikkalaismiljardööri Donald Trumpin bisneksistä. Sarjassa hän etsii itselleen toimitusjohtajaa yrityksilleen lukuisten onnettomien kokelaiden joukosta.

Sarjan kiinnostavinta antia on kuitenkin itse Trumpin hiukset. Miksi ne ovat niin omituiset? Respawnin toimitus päätti ottaa selvää mistä taianomaisessa ja kummallisessa karvoituksessa on oikein kyse. Lopputulos onkin varsin kutkuttava.

Trumpin hiusten salaisuus on yksinkertaisuudessaan kaljun piilottaminen. Moni varmasti ihmettelee, että miksi mies joka omistaa puoli Amerikkaa ei mene hiusistutukseen ja osta itselleen kunnon pörröä? No niinhän Donald on tehnytkin ja ilmeisesti 1980-luvulla useat hiusistutukset ovat menneet pieleen, jonka vuoksi miehen päänahka on niin karrella, että uusia hiuksia ei voida enää yrittää istuttaa. Sen sijaan hra Trump on keksinyt vaikuttavan keinon peittää iljettävän päänahkansa – nimittäin monimutkaisen kampauksen, jonka sinäkin voit opetella tekemään tässä ja nyt!

Mainos

Alla oleva kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, mutta selvennetäänpä vielä vaiheita:

Donald Trumpin hiukset1. Vedä etusivuhiukset päälaen läpi.
2. Ota n. 40-45 cm pitkä siivu takatukkaa, joka tulee kammata edellisen suikaleen ylle.
3. Nappaa sivulta lisää hiusta, joka vedetään taakse.
4. Lopuksi vedetään molemmilta sivuilta loput hiukset alas, jotta tukka näyttäisi mahdollisimman aidolta.

Trumpin miljoonan dollarin hiusmuotisalaisuus on nyt paljastettu. Jos itseäsi piinaa kalju tai muuten poikkeuksellinen päälaki, on tämä trikki ehdottomasti kokeilemisen arvoinen. Turmpin letistä ns. helppo ottaa inspiksiä.

Toivottavasti tämä artikkeli antaa myös seuraavaan Diili-jaksoon hieman lisää syvyyttä.

Mainos