Mainos
Tammikuun aikana pelimaailmassa on havahduttu siihen, että Sonyn Playstation 6 -konsoli saattaakin olla lähempänä kuin osasimme aavistaakaan.

Huhujen mukaan PS5 Pro nimittäin ei välttämättä tule olemaan todellisuutta. Sony kokeili PS4 Pro -konsoliversiota kesken konsoleiden tyypillisen kahdeksan vuoden elinkaaren aikana, ja totesi sen helpoksi rahaksi. On kuitenkin hyvin mahdollista, että Pro-konsoli jää tällä kertaa välistä, ja PS6 julkaistaan aikaisemmin kuin tavallista.

Näin ollen Sony voisi kertoa, että sen konsoli on jälleen tehokkain, kun Xbox odottaa tavalliset kahdeksan vuotta ennen seuraavaa uutta laitettaan.

Mainos

Pelimaailman sisäpiiriläinen ja paikkaansa pitäviä juoruja ennenkin paljastanut Tom Henderson kertoo asiasta Twitterissä:

Henderson arvelee, että nykyisen mallin tuotanto loppuu vuoden loppuun mennessä ja että sen korvaava malli tulee myyntiin syyskuussa. Jos hän on oikeassa, sillä ei ole juurikaan toiminnallista merkitystä muille kuin Sonylle.

Mitä tulee PlayStation 6:een, näyttää kuitenkin oikeasti väistämättömältä, että tämä sukupolvi on pandemian ansiosta kaikkien aikojen pisin. Eihän uuden sukupolven pelejäkään olla vielä saatu Fortniten lisäksi kuin pari.

Mainos