Mainos
The Last of Us:n showrunner Craig Mazin on vihjannut, että suosittu HBO-sarja voisi kestää neljä kautta.

The Hollywood Reporterin haastattelussa Mazinilta kysyttiin, oliko HBO tarjonnut hyvän budjettipuskurin toiselle kaudelle ottaen huomioon sarjan menestyksen ja laajuuden.

– Aina on budjettipuskuri, ja sitten keskustellaan siitä, miksi se ei ole tarpeeksi suuri budjettipuskuri, hän vastasi.

Mainos

– Vaikka meillä olisi periaatteellinen keskustelu siitä, mitä tarvitaan toisen, kolmannen tai neljännen kauden toteuttamiseen, tiedän aina, että he työskentelevät aina hyvässä uskossa ja arvostavat sarjan luovaa arvoa.

THR:n toimittaja jatkoi myöhemmin tätä kysymällä Mazinilta, oliko hänen ja Naughty Dogin johtajan Neil Druckmannin HBO:lle esittämä visio sarjasta neljä kautta.

– Olin tietoinen siitä, että mainitsin sen. Siitä voi tulla lopulta kolme tai viisi. Mutta neljä tuntuu hyvältä luvulta. Joillakin kausilla tarvitaan kerrottavan tarinan takia vähemmän jaksoja ja joillakin enemmän, Mazin paljasti.

Sarjan debyyttikausi kattoi yhdeksän jakson aikana PS3-sukupolven loppupuolella vuonna 2013 julkaistun The Last of Usin ja sen ladattavan laajennuksen The Last of Us: Left Behindin tapahtumat, joka ilmestyi seuraavana vuonna.

Se on ollut kriittinen ja kaupallinen menestys, ja siitä on tullut yksi HBO:n kaikkien aikojen striimatuimmista sarjoista, ja se on ollut ehdolla 24 Emmy-palkinnon saajaksi.

HBO ilmoitti, että The Last of Us oli uusittu toiselle kaudelle vain kaksi ja puoli viikkoa maaliskuussa päättyneen ensimmäisen kauden jälkeen.

Druckmann, joka on myös kirjoittanut ja ohjannut sarjan perustana olevan pelisarjan, ja Mazin vahvistivat aiemmin aikeensa tehdä kolmas kausi vihjaamalla, että toinen kausi ei pystyisi kattamaan koko The Last of Us Part 2:n osaa, joka julkaistiin PS4:lle vuonna 2020.

Mikä The Last of Us?

HBO:n The Last of Us -sarja perustuu samannimiseen videopeliin, joka sijoittuu zombiapokalypsin jälkeiseen maailmaan. Sarjassa seurataan Joel-nimisen miehen ja Ellien, nuoren tytön, selviytymistaistelua raunioituneessa Yhdysvalloissa. Heidän välilleen kehittyy isä-tytär-suhde, joka koettelee heidän moraaliaan ja lojaaliuttaan.

Mainos