Mainos
Universal Pictures on tehnyt tarjouksen Scarlett Johanssonille päärooliin tulevassa elokuvassa työnimeltään  Jurassic World 4.

Uusi elokuva aloittaa uuden tarinan täysin uudella näyttelijäkaartilla. Johanssonin osallistumisesta ei ole vielä vahvistusta, mutta hänen aikataulunsa näyttää sopivan elokuvan kesäkuvausten ajankohtaan.

Elokuvan ohjaa Gareth Edwards, joka on tunnettu elokuvista Rogue One ja Godzilla.

Mainos

Edwards on ilmaissut innostuksensa ohjata Jurassic World -sarjan uutta osaa ja työskennellä yhdessä tuottaja Frank Marshallin ja käsikirjoittaja David Koeppin kanssa, joka kirjoitti alkuperäisen Jurassic Park -elokuvan käsikirjoituksen. Steven Spielberg toimii tässä uudessa elokuvassa Amblin Entertainmentin toimeenpanevana tuottajana.

Jurassic World 4 ei jatka aiempien osien tarinaa, vaan aloittaa uuden luvun sarjassa. Aiempien elokuvien tähdet, kuten Chris Pratt ja Bryce Dallas Howard, eivät palaa neljänteen elokuvaan. Myöskään alkuperäisen Jurassic Park -elokuvan tähdet Sam Neill, Laura Dern ja Jeff Goldblum, jotka esiintyivät viimeksi Jurassic World: Dominion -elokuvassa, eivät ole mukana uudessa elokuvassa.

Vaikka Jurassic World -elokuvat eivät ole saavuttaneet kriitikoiden ylistystä samalla tavalla kuin Spielbergin alkuperäinen vuoden 1993 elokuva, ne ovat olleet valtavia menestyksiä lipputuloissa mitattuna. Jurassic World , Jurassic World: Fallen Kingdom ja Jurassic World: Dominion ovat kaikki tuottaneet yli miljardin dollarin lipputulot maailmanlaajuisesti.

Mainos